Ενεργειακή Αναβάθμιση Δημοτικού Κτιρίου ΡΕΞ, τήρηση χρονοδιαγράμματος
το κινηματοθέατρο REX

Την αυστηρή τήρηση χρονοδιαγράμματος υλοποίησης του έργου “Ενεργειακή Αναβάθμιση Δημοτικού Κτιρίου ΡΕΞ” προκρίνει ο Δήμος Αγίου Νικολάου, μετά την αποσφράγιση προσφορών που εδόθησαν από τεχνικές εταιρείες, αφού πρόκειται

για τον μοναδικό χώρο πολιτισμού που παρά τα προβλήματα που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα σε μηχανολογικά θέματα, αλλά και σε ζητήματα που σχετίζονται με συντηρήσεις (μονώσεις, υγρασίες), πρέπει άμεσα να επισκευαστεί και να δοθεί σε χρήση.

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, κατά την πρώτη φάση της δημοπράτησης προέκυψε μοναδικός μειοδότης η “Μεθοδική Ανώνυμη Τεχνική Εταιρία Α.Τ.Ε.Ε” με έκπτωση 54,37 %.

Σύμφωνα με την μελέτη που συνέταξε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ήταν της τάξεως των 580.000 ευρώ, ενώ με την έκπτωση που δόθηκε θα στοιχίσει στο δήμο 250.000 ευρώ, γεγονός που όπως σχολίασε ο κ. Ζερβός,  έχει παγιωθεί ως τακτική στην Ελληνική πραγματικότητα, έχοντας ως αντίκτυπο τις μεγάλες καθυστερήσεις που σημειώνονται στα έργα που υλοποιούνται.

Να σημειώσουμε ότι σε σύνολο 15 εργολάβων που κατέθεσαν προσφορές για την παραπάνω εργολαβία, οι 10 εξ αυτών παρείχαν έκπτωση άνω του 40%.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos