ΕΝΕ 10ο Πανελλήνιο και 9ο Πανευρωπαϊκό Επαγγελματικό και Επιστημονικό Νοσηλευτικό Συνέδριο
ΕΝΕ 10ο Πανελλήνιο και 9ο Πανευρωπαϊκό Επαγγελματικό και Επιστημονικό Νοσηλευτικό Συνέδριο

Η καρδιά των Νοσηλευτών της Ελλάδας χτυπάει στο Ηράκλειο της Κρήτης

Στις 27 έως 30 Απριλίου 2017 πρόκειται να πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο Ηράκλειο, το 10ο Πανελλήνιο και 9ο Πανευρωπαϊκό Επαγγελματικό και Επιστημονικό Νοσηλευτικό Συνέδριο της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος.

Το εν λόγω συνέδριο αποτελεί τη μεγαλύτερη διοργάνωση στο χώρο της Δημόσιας Υγείας στη χώρα μας. Αναμένονται περίπου 2.500  σύνεδροι, από όλη την Ελλάδα και από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το συνέδριο αποβλέπει στην υψηλού επιπέδου επιστημονική ενημέρωση και ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων καθώς και τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις  στο χώρο της Νοσηλευτικής.

Η διεξαγωγή του συνεδρίου θα γίνει στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis  , όπου θα είναι και ο κύριος συνεδριακός χώρος ενώ στο ξενοδοχείο Capsis Astoria θα πραγματοποιηθούν τα κλινικά φροντιστήρια.

Το συνέδριο μοριοδοτείται από την ΕΝΕ με 23 μόρια συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής εκπαίδευσης.

Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί , το Σάββατο 29-4-2017 (9μμ), στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου με το μουσικό σχήμα «ΕΡΑΝ»  εκδήλωση υποδοχής & φιλοξενίας των συνέδρων.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης , της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και της ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ

Περισσότερες πληροφορίες:  http://enne2017.gr/

 

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos