από τη συνάντηση ενημέρωσης για το ΕΣΠΑ στη περιφερειακή ενότητα Λασιθίου
από τη συνάντηση ενημέρωσης για το ΕΣΠΑ στη περιφερειακή ενότητα Λασιθίου

Συναντήσεις σε ολόκληρη την Κρήτη προκειμένου να ενημερωθούν οι φορείς για το νέο ΕΣΠΑ και να γίνει καλύτερη προετοιμασία μέσα από το διάλογο

πραγματοποιεί ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης με στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής. Ο κ. Αρναουτάκης με την Προϊσταμένη της Διαχειριστικής Αρχής Μαρία Κασσωτάκη και το στέλεχος της ίδιας υπηρεσίας Γιάννη Μπαλαντινάκη ενημέρωσαν σήμερα τους φορείς σε συνάντηση που έγινε στην ΠΕ Λασιθίου στον Άγ. Νικόλαο,  για τους άξονες, τις προβλέψεις και τις απαιτήσεις του νέου ΕΣΠΑ, με την παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Πελαγίας Πετράκη του Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Δημόσιας Υγείας Μανόλη Κλώντζα, των δημάρχων Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού, Σητείας Θοδωρή Πατεράκη, Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννη Στεφανάκη, Περιφερειακών Συμβούλων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και υπηρεσιακών παραγόντων.

«Κάνουμε συναντήσεις σε ολόκληρη την Κρήτη για να ενημερώσουμε όλους τους φορείς για το νέο ΕΣΠΑ, με στόχο να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα προετοιμασίας και να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε την αρχιτεκτονική που έχουμε κτίσει τη νέα προγραμματική περίοδο και στηρίζεται πάνω στον αγροτικό, τον τουριστικό τομέα, στον πολιτισμό, τη διατροφή και την έξυπνη εξειδίκευση που δουλεύουμε μαζί με τα ερευνητικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα όλη της Κρήτης» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Η  δουλειά που παράγεται όπως είπε ο κ. Αρναουτάκης, «πρέπει να πάει στην πραγματική οικονομία και στους τομείς του τουρισμού, της μεταποίησης και του πρωτογενή τομέα».

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos