Κοινωνία της ΠληροφορίαςΗ ΔΥΠΕ Κρήτης οργανώνει ενημερωτική συνάντηση τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2006 και ώρα 10:00 το πρωί, στο αμφιθέατρο «Δημήτρης Εμμανουήλ» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Αφορμή ης εκδήλωσης είναι η έναρξη του έργου «Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Υγείας της ΔΥΠΕ Κρήτης» το οποίο και είναι χρηματοδοτούμενο από την Κοινωνία της Πληροφορίας.
Στην ανοικτή αυτή συνάντηση παρουσίασης του όλου έργου από στελέχη της Κοινωνίας της Πληροφορίας, του αναδόχου και του τεχνικού συμβούλου, αναμένεται να ενημερωθούν οι εμπλεκόμενοι φορείς για τον τρόπο και τις φάσεις υλοποίησης του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος αλλά και για τον βαθμό της εμποκής τους στην καταγραφή και ανάλυση των εκάστοτε αναγκών των χρηστών.
 
Όπως σημειώνει η ΔΥΠΕ Κρήτης «το παραπάνω έργο θα υλοποιήσει οράματα αλλά και πρακτικές ανάγκες δεκαετιών των επαγγελματιών του χώρου της υγείας και θα συβάλει αποφασιστικά στην ουσιαστική και ορθή διαχείριση των προβλημάτων του πολίτη/ασθενή στην Κρήτη, ενώ παράλληλα θα δώσει τη δυνατότητα της ορθολογικής και ελεγχόμενης κάθετα κατ οριζόντια διάθεσης του δημόσιου χρήματος».

Print Friendly, PDF & Email

Από manos