Ροκάδες και όχι μόνο

Από την εορτή

Πραγματοποιήθηκε η εορτή προς τιμή των αποφοίτων του Γενικού Λυκείου Αγίου Νικολάου την Τετάρτη 20 Ιουνίου στην Δημοτική Παραλία (πλαζ ΕΟΤ), που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων το Γενικού Λυκείου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με το Λύκειο.
Στην εορτή παρευρέθηκαν εκτός των αποφοίτων, οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών, οι καθηγητές του Λυκείου με τον Λυκειάρχη κ. Ιωάννη Ταβλά και ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας κ. Γεώργιος Βασιλάκης, ενώ μετά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήρθαν στην εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος κ. Σπ. Μασάρος.

Καθηγητής του Λυκείου και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΝ κ. Πανίκος Καρατσής.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κ. Γιώργος Χουρδάκης συνεχάρη τους αποφοίτους για τις προσπάθειες που κατέβαλαν και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία. Τους παρότρυνε να έχουν σαν οδηγό στην ενήλικη ζωή τους τις αξίες και συμβουλές που πήραν από γονείς και δασκάλους τους και να έχουν σαν σημείο αναφοράς τον τόπο τους, να τον αγαπούν και να φροντίζουν για την πρόοδό τυ. Ο κ. Βασιλάκης και ο κ. Ταβλάς ευχήθηκαν στα παιδιά καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες και τόνισαν ότι η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες που αυτοί θα πρέπει να εκμεταλλεύονται.
Συγκινητικός ήταν ο λόγος του Θοδωρή Μπεκατόρου που μίλησε εκ μέρους των αποφοίτων. Ευχαρίστησε κθηγητές και γονείς, μίλησε για την νέα μέρα που ξημερώνει για τον καθένα από αυτούς και για τις νέες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν, για τις παλιές φιλίες που θα κρατηθούν αλλά και για τις καινούργιες που θα κάνουν.

Ένθερμο κοινό

Από τη γιορτή

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου στον χαιρετισμό που απέστειλε, κάλεσε τους νέους, πλέον ενήλικες, δημότες να είναι ενεργοί πολίτες και εθελοντές, Τους έδωσε δε ένα ενημερωτικό φυλλάδιο του Δήμου Αγίου Νικολάου προτρέποντάς τους να γίνουν οι ενεργοί πρεσβευτές της πόλης μας δίνοντάς το σε ένα φίλο τους και κάνοντάς τον φίλο της περιοχής μας.
Στην συνέχεια το Συμβούλιο του Συλλόγου με τον Λυκειάρχη συνεχάρησαν κάθε απόφοιτο ξεχωριστά και τους έδωσαν ένα συμβολικό αναμνηστικό δώρο για να τους θυμίζει την μαθητική τους ζωή και να τους συντροφεύει στην ζωή τους. Ακολούθησε δεξίωση στην χώρο της πλαζ και μουσικό πρόγραμμα από την ορχήστρα λαϊκής μουσικής και την ορχήστρα ροκ του Λυκείου και τέλος με μουσική ντίσκο.
Ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους αγκάλιασαν με θερμό ενδιαφέρον την εκδήλωση αυτή και συνέβαλλαν στην επιτυχία της. Ιδιαίτερα την ΔΕΤΑΔΑΝ και τον πρόεδρο κ. Γ. Κοκκίνη για την παραχώρηση του φιλόξενου χώρου της Δημοτικής Παραλίας, το ξενοδοχείο Iberostar – Mirabello και το La Delice για την οργάνωση του χώρου της δεξίωσης και τα εδέσματα που προσέφεραν. Επίσης για την οικονομική τους ενίσχυση τα ξενοδοχεία Hermes και St Nicolas Bay, το WIND, το καφέ ΜΕΛΙ, τον κ. Αντώνη Μαυρή, τον κ. Εμμ. Δαβράδο και την κα Μ. Παναγιωτάκη, τον κ Δ. Αλτσιάδη – YAMAHA, την ΣΙΓΑΝΟΣ Α.Ε. εμπορία ποτών, την SUPER PLAST, την ZOE, το Al Dente, το L.N.A., τις πιτσαρίες De Napoli, La Strada, τα ζαχαροπλαστεία PERFECT, ΕΛΕΝΑ, ΜΗΛΟ, ΑΣΤΕΡΙΑ, τα καφέ Chez George, ΜΟΛΟ, NOUVEAU, ΛΟΥΚΑΚΗΣ ποτά, το COSMOS Sport, τ ALEXIS Sport, το Quick Film και τον ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ. Επίσης ευχαριστεί τους απόφοιτους που με πολύ αγάπη και συγκίνηση ετοίμασαν και στόλισαν τον χώρο και την γιορτή και τα μουσικά συγκροτήματα που Λυκείου και τον DJ Κατρίνη για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

Ο ΣΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ
Print Friendly, PDF & Email

Από manos