Επίσημη πρώτη για τους αντιδημάρχους Αγίου Νικολάου
δήμαρχος και αντιδήμαρχοι

Συνάντηση με τους νέους αντιδημάρχους κ.κ. Γιώργο Βάρδα, Κων/νο Καστελλιανάκη, Χάρη Αλεξάκη, Θωμά Χαριτάκη, οι οποίοι από σήμερα αναλαμβάνουν τα καθήκοντα τους, είχε το πρωί (3/9) ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, έγινε ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα του Δήμου, ενώ στην πρώτη αυτή συνάντηση δόθηκε προτεραιότητα στην άμεση βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και στην υλοποίηση των στόχων που έχει θέσει η δημοτική αρχή για την νέα περίοδο.

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός: “μετά την ανακοίνωση του εκτελεστικού και πολιτικού σχήματος – στην χθεσινή ολομέλεια του συνδυασμού- με το οποίο ξεκινά η διοίκηση του Δήμου,  θεώρησα σκόπιμο, να υπάρξει μια πρώτη ενημέρωση, στους άμεσους συνεργάτες μου, αναφορικά με τα νέα τους καθήκοντα, δεδομένου ότι υπάρχουν αλλαγές από την προηγούμενη δημοτική περίοδο στις αντιδημαρχίες”.

Μάλιστα, ακολούθησε συνάντηση με στελέχη διοικητικών υπηρεσιών του δήμου, ενώ κάτι  ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τις υπόλοιπες διευθύνσεις του δήμου, ώστε να υπάρξει ενημέρωση για θέματα υπηρεσιών.

από τον δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos