Ο Δήμαρχος με τους μαθητές

Από την επίσκεψη στο Δήμο

Τις υπηρεσίες του Δήμου Νεάπολης επισκέφθηκαν το πρωί της Τρίτης (14/10) οι μαθητές των τμημάτων της ΣΤ’ τάξης του Α’ Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης στα πλαίσια της γιορτής της Εβδομάδας Τοπικής Δημοκρατίας.
Οι μαθητές ενημερώθηκαν από τον Δήμαρχο κ. Νίκος Καστρινάκη για τον τρόπο που λειτουργεί ο Δήμος, πως εκλέγονται οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, πως λαμβάνονται οι αποφάσεις μετά από διάλογο και ανταλλαγή απόψεων στο Δημοτικό Συμβούλιο λέγοντας πως ο Δήμος είναι μια μορφή τοπικής Δημοκρατίας στα γεωγραφικά όρια του.

Ενημέρωσε ακόμα τους μαθητές για τον τρόπο που λειτουργούν οι Υπηρεσίες και οι εργαζόμενοι σε αυτές, επισημαίνοντας ότι δεν κάνουν όλοι το ίδιο πράγμα αλλά ασχολούνται με εξειδικευμένα αντικείμενα.
Στη διάρκεια της επίσκεψης στο γραφείο του Δημάρχου ήταν ακόμα ο αντιδήμαρχος κ. Μανόλης Ζερβάκης, η πρόεδρος του Δ.Σ κα. Ελένη Μοσχοβιτάκη, η πρόεδρος του Παιδικού Σταθμού Δημοτική Σύμβουλος κα. Χαρά Γουλιδάκη και η Δημοτική Σύμβουλος κα. Χρυσάνθη Φαράση.
Τους μαθητές συνόδευαν οι Δασκάλες κες Ελένη Φουρκιώτη και Μαρία Παπαδοπούλου και ο διευθυντής του σχολείου κ. Γιώργος Μαμάκης.

Από τον Δήμο Νεάπολης

Print Friendly, PDF & Email

Από manos