Ο Γ. Γ. στην ΕΑΣΗΕπίσκεψη στο τυποποιητήριο ελαιολάδου και στην υπό κατασκευή μονάδα τυποποίησης οίνου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκας. Τον Γ.Γ. υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της Ε.Α.Σ.Η. κ. Γαβαλάς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της και στην συνέχεια έγινε ξενάγηση στους χώρους του τυποποιητηρίου.
 
«Σήμερα με την Ένωση Ηρακλείου είδαμε το τυποποιητήριο αλλά και την μονάδα του οίνου και παράλληλα συζητήσαμε και διάφορα θέματα. Θα ήθελα να σας πω ότι η Περιφέρεια Κρήτης είναι εκ των πραγμάτων βέβαιη ότι τέτοιες προσπάθειες θα επιτύχουν και να ξέρετε ότι τις στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της» δήλωσε ο κ. Τσόκας.
 
Από την πλευρά του ο κ. Γαβαλάς ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει ενώ του δώρισε τιμητική πλάκα με το έμβλημα της Ε.Α.Σ.Η.
 
Κατά τις επισκέψεις στα τυποποιήτηρια της Ε.Α.Σ.Η. ο Γ.Γ. συνοδευόταν από τον Ειδικό Σύμβουλο Τεχνικών Θεμάτων της Περιφέρειας Κρήτης κ. Νίκο Καπετανάκο.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos