Ο Πρόεδρος του Εμπορικού ΕπιμελητηρίουΧθες (6.7) επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Λασιθίου ο Εμπορικός Ακόλουθος της Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή του Ελληνο-Κινεζικού Επιμελητηρίου όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Τζανόπουλο και με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
 
Αμέσως μετά επισκέφθηκαν κα ξεναγήθηκαν στο Μόνιμο Εκθετήριο του Επιμελητηρίου, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκαν στην περιοχή της Ιεράπετρας, επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην τυποποίηση και εξαγωγή αγροτικών προϊόντων και είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας.
 
Με παρέμβαση του κ. Τζανόπουλου ο Εμπορικό Ακόλουθος, παρέτεινε τη διαμονή του στο Λασίθι προκειμένου να επισκεφθεί την περιοχή της Σητείας όπου θα έχει επαφές με τοπικές επιχειρήσεις.
 
Ακόμη θα συναντηθεί με ον δήμαρχο του Αγίου Νικολάου ενώ θα επισκεφθεί και τουριστικές επιχειρήσεις στην περιοχή.
 
Για την «Κρήτη 2006»
 
Το Επιμελητήριο Λασιθίου ενημερώνει επίσης για την διοργάνωση από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, της 6ης Πανελλήνιας Έκθεσης «Κρήτη 2006», στο Ηράκλειο, από τις 2 μέχρι τις 5 Νοεμβρίου.
 
Σε αυτήν μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις και φορείς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
Για πληροφορίες και έντυπα – δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Γραμματεία της ΚΡΗΤΗ 2006 στα τηλέφωνα 2310-291164 και 2310-291558.
 
Προθεσμία υποβολής δηλώσεων μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos