ΕΠΑΛ Σητείας, κινητοποίηση για  το κτιριακό πρόβλημα των  μηχανολογικών εργαστηρίων
το ΕΠΑΛ Σητείας

Δεν πάει άλλο, το ποτήρι ξεχείλισε. Από το 2005 που έγινε  καθίζηση στο τμήμα του κτιρίου που αφορά τις αίθουσες των μηχανολογικών εργαστηρίων ,πάνε 13 χρόνια.    Βαρεθήκαμε τις υποσχέσεις, κάθε χρόνο τα ίδια  και τα ίδια.

Για να γίνονται τα μαθήματα , τα μηχανολογικά εργαστήρια έχουν μεταφερθεί σε διάφορες μικρές, ανεπαρκείς, ακατάλληλες και επικίνδυνες αίθουσες. Δεν δικαιούνται όμως οι μαθητές του τομέα μηχανολογίας του ΕΠΑΛ Σητείας το έτος  2018 σύγχρονες και ασφαλείς συνθήκες εργαστηρίων;             

Πότε επιτέλους θα  σταματήσει να υπάρχει αυτή  η  εικόνα ντροπής των μισογκρεμισμένων αιθουσών στη  πρόσοψη του κτιρίου;

 Ζητάμε  την  άμεση  αποκατάσταση του κτιριακού προβλήματος των μηχανολογικών εργαστηρίων

Σας  καλούμε σε κινητοποίηση την Πέμπτη  25-10-2018

Προσυγκέντρωση στο χώρο  των μηχανολογικών εργαστηρίων του ΕΠΑΛ  στις 11.00.   Πορεία και τελική συγκέντρωση  στο  Δημαρχείο  Σητείας  στις 12.00

ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΑΓΩΝΑ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΚΤΙΡΙΑΚΟ  ΤΟΥ  ΕΠΑΛ  ΣΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΓΟΝΕΩΝ  ΚΑΙ  ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ  ΕΠΑΛ

Ψήφισμα στήριξης της Ομάδας Γυναικών Σητείας μέλος της ΟΓΕ

Καλούμε κάθε γυναίκα της πόλης μας να ενώσει τη φωνή της με τους εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές του ΕΠΑΛ Σητείας για να διεκδικήσει την επίλυση του προβλήματος του κτιρίου του ΕΠΑΛ.

Είναι γνωστό ότι αρκετά από τα σχολικά κτίρια είναι παλιά, δεν έχουν γίνει μελέτες για αντισεισμική θωράκιση με αποτέλεσμα να εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους  για την ασφάλεια των μαθητών και εκπαιδευτικών.

Επίσης είναι γνωστό ότι η ασφαλής στέγαση των παιδιών μας δεν αποτελεί προτεραιότητα για το κράτος και τις δημοτικές αρχές.

Οι κτιριακές ανάγκες των σχολείων ασφυκτιούν στα πλαίσια μιας πολιτικής  που μοιράζει φτώχια στο λαό και τις ανάγκες μας και κέρδη στις τράπεζες και τα μονοπώλια.

Το ετοιμόρροπο κτίριο του ΕΠΑΛ ΣΗΤΕΙΑΣ είναι εικόνα ντροπής , ενώ οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί δεν αξίζουν να στοιβάζονται σε μικρές, ακατάλληλες αίθουσες   για να κάνουν τα μαθήματα των εργαστηρίων τους.

Οι ανάγκες των παιδιών και των εκπαιδευτικών  δεν μπορούν να περιμένουν άλλο!

Οι δημοτικοί  άρχοντες έχουν υποχρέωση ν` αντιμετωπίσουν το καυτό πρόβλημα του κτιριακού προβλήματος των μηχανολογικών εργαστηρίων του ΕΠΑΛ και να αποκατασταθεί άμεσα χωρίς αναβολή!

Συμμετέχουμε στην προσυγκέντρωση στον χώρο των μηχανολογικών εργαστηρίων του ΕΠΑΛ στις 11:00 πμ, στην πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Σητείας στις 12:00. ΟΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΗΤΕΙΑΣ-ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΓΕ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos