επικαιροποίηση φωτογραφικού και ψηφιακού υλικού
συνάντηση στο δημαρχείο με φωτογράφους και γραφίστες

Στην διαδικασία απόκτησης υλικού επίκαιρου, που θα χρησιμοποιηθεί για την τουριστική προβολή της ευρύτερης περιοχής, προχωρά ο Δήμος Αγίου Νικολάου, δίνοντας την δυνατότητα σε επαγγελματίες φωτογράφους, να συμμετάσχουν στην διαδικασία αυτή,

καταθέτοντας την προσωπική δουλειά και “σφραγίδα” τους, στην προσπάθεια που έχει αναληφθεί από την αρχή της παρούσας δημοτικής περιόδου.

Σε συνάντηση που είχε σήμερα (14/3), ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με τους φωτογράφους του δήμου, αλλά και μέλη της επιτροπής τουρισμού, έκανε γνωστό, ότι ήδη ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος διαμόρφωσης του πρωτογενούς υλικού που θα χρησιμοποιηθεί στα διαθεματικά έντυπα, αλλά  στην έκδοση φωτογραφικού λευκώματος το οποίο άμεσα αναμένεται να εκδοθεί.

Ωστόσο, όπως διαπιστώνεται το υπάρχον φωτογραφικό και ψηφιακό υλικό, θα πρέπει να επικαιροποιθεί προκειμένου να  χρησιμοποιηθεί τόσο στην τουριστική ιστοσελίδα του δήμου, όσο και για τις ανάγκες των social media (instagram).

Σε δεύτερο χρόνο -όπως ο ίδιος έκανε γνωστό- θα υπάρξει νέα πρόσκληση σ΄ όλο το δυναμικό που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή, ώστε με βάση τις δυνατότητες που προσφέρονται από την υφιστάμενη νομοθεσία, σε μια από κοινού με τον δήμο προσπάθεια,  να καταστεί εφικτή η καλύτερη δυνατή προβολή του τόπου.

Να σημειώσουμε ότι σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, οι φωτογράφοι του δήμου, αναμένεται να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τα αντικείμενα που θα επιλέξουν ν΄ασχοληθούν. Εν προκειμένω (γαστρονομία, θρησκευτικός τουρισμός, παραλίες, πολιτιστικά events, γαμήλιος τουρισμός, πεζοπορία, ποδηλασία, κατάδυση, sup, surf, wind surfins, αναρρίχηση, ιστιοπλοία, αρχαίοι χώροι, Μαρίνα, κρουαζιέρα κ.α).

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos