Νομάρχης ΛασιθίουΕπιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Προκόπη Παυλόπουλο απέστειλε σήμερα ο Νομάρχης Λασιθίου κ. Αντώνης Στρατάκης με την οποία ζητά πρόσθετη επιχορήγση για την αποκατάσταση των ζημιών στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού. Στην επιστολή του ο Νομάρχης αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Κατ επανάληψη με υπομνήματά μας προς τη Γενική Γραμματεία της Περιφέρειας Κρήτης και τα Υπουργεία Οικονοικών και ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. έχουμε ζητήσει την επιχορήγηση της Ν.Α. Λασιθίου με το ποσόν του 1. εκ. ¤, προκειμένου να αποκαταστήσουμε τις ζημιές στο οδικό δίκτυο του νομού μας, που προκλήθηκαν από τις θεομηνίες και τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το Νομό μας στις 13, 14 και 15 Φεβρυαρίου 2004.
Κύριε Υπουργέ επί 18 συναπτούς μήνες δεν έχουμε λάβει ουδεμία επίσημη απάντηση, από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες, περί του περιεχομένου του υποβληθέντος αιτήματός μας.
Ελπίζουμε πως τούτη τη φορά θα τύχουμε της δέουσας προσοχής από εσάς προσωπικά και πό τους αρμόδιους του Υπουργείου σας. Παρακαλούμε όπως επιληφθείτε του όλου θέματος ικανοποιώντας το αίτημά μας για επιχορήγηση 1 εκατομμυρίου ¤, πλέον του προβλεπόμενου ποσού που δικαιωματικά λαμβάνει η Νομαρχία από την κατανομή των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων.
Print Friendly, PDF & Email

Από manos