Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας, συνάντηση για την αποψίλωση της περιοχής
από παλαιότερο συλλαλητήριο ….

Την Κυριακή 19/3, στις 19.00, πραγματοποιήθηκε η συζήτηση που είχε καλέσει η Ανοιχτή Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας με φορείς και συλλόγους του δήμου μας.

Συζητήθηκαν τόσο τα νέα πλήγματα αποψίλωσης της περιοχής μας (ΤΕΙ, Ασφαλιστικά Ταμεία, κλπ), όσο και τα ζητήματα του Νοσοκομείου μας.

Στη συζήτηση συμμετείχαν εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας, του Σωματείου Καφέ και Εστίασης, του Αγροτικού Συλλόγου, του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο, του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Χωριού, του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προώθησης Κοινωνικής Οικονομίας «Ιστός», καθώς και οι επικεφαλείς της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης, Προϊστάκης Γιώργος και Μαχαιράς Μιχάλης.

Εκφράστηκε η κοινή πεποίθηση ότι πρέπει να υπάρξει πλατιά ενημέρωση και επαναδραστηριοποίηση της τοπικής κοινωνίας για τα παραπάνω ζητήματα αλλά και για τη διεκδίκηση όσων δομών έχουν απομακρυνθεί από το δήμο μας (Εφορία, ΤΕΙ, κλπ), με την κοινή προσπάθεια και συνεργασία όλων των φορέων του. Οι κοινοί, δυναμικοί αγώνες είναι αυτοί που έφεραν μέχρι σήμερα αποτέλεσμα, πρέπει, λοιπόν, να οργανωθούμε και να ξαναπιάσουμε το νήμα των αγώνων για να σταματήσουμε την υποβάθμιση του τόπου μας. Πρώτο βήμα σε αυτή την προσπάθεια θα είναι η επίσκεψη στην 7η ΥΠΕ, μόλις οριστεί το ραντεβού που έχει ζητήσει η Επιτροπή Αγώνα, καθώς και η έναρξη μιας πλατιάς, κοινής καμπάνια ενημέρωσης των συμπολιτών μας.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos