Επιτυχόντες στη τριτοβάθμια εκπαίδευση, συγχαρητήρια
ψάχνοντας ονόματα και βαθμολογίες

Με ανακοινώσεις τους εκλεγμένοι της Κρήτης, εύχονται καλές σπουδές στις σχολές που πέρασαν οι νέοι φοιτητές και βέβαια καλή σταδιοδρομία από κει και πέρα.

ο βουλευτής Λασιθίου Μανώλης Θραψανιώτης:

  Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες του Νομού μας που κάτω από τις πολύ  δύσκολες συνθήκες που ζούμε, πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με την βοήθεια  των καθηγητών και την συμπαράσταση των οικογενειών τους. Αυτή η επιτυχία ήρθε με πολύ κόπο από σας και πολλές θυσίες από την οικογένεια σας.

   Σ αυτό το νέο ξεκίνημα της ζωής σας , εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και να καταφέρετε να υλοποιήσετε τους στόχους και τα όνειρα σας.

  Όσοι δεν τα κατάφεραν έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να προσπαθήσουν και να αναστοχαστούν . Να βρουν σε τι είναι καλοί, ποιες είναι οι δικές τους κλίσεις, ποιες είναι οι δυνατότητές τους, ποιος είναι ο στόχος τους, τι είναι αυτό που πραγματικά αγαπούν να κάνουν. Ας ονειρευτούν το μέλλον που τους εμπνέει και ας αγωνιστούν γι αυτό.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης

Μια ακόμα μαθητική γενιά νέων ανθρώπων από την Κρήτη ετοιμάζεται για το ξεκίνημα μιας νέας πορείας.

Μέσα από μια απαιτητική εκπαιδευτική διαδικασία για τους ίδιους τους επιτυχόντες, αλλά και τις οικογένειές τους, οι απερχόμενοι μαθητές εγκαινιάζουν την ακαδημαϊκή τους διαδρομή, αποτελώντας την πιο σίγουρη εγγύηση για το μέλλον του τόπου μας.

Ως Περιφέρεια Κρήτης, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους εισαχθέντες στην Ανώτατη Εκπαίδευση και στις σχολές επιλογής τους, με την ευχή ότι θα καταφέρουν να υλοποιήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους.

Με την σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων υπερήφανοι πρέπει να αισθάνονται οι γονείς των αυριανών φοιτητών που μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες ανταποκρίθηκαν στις υποχρεώσεις τους, αλλά και όλοι οι καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης, καθώς με τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν υπηρετούν με αίσθημα ευθύνης το εκπαιδευτικό σύστημα και την κοινωνία ολόκληρη.

Για τους υποψηφίους που δεν εκπλήρωσαν το στόχο τους, είμαστε βέβαιοι ότι και εκείνοι θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική και κοινωνική σταδιοδρομία.

Καλή συνέχεια σε όλους.

ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Λαμπρινός

Συγχαίρω θερμά τους επιτυχόντες  των εφετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων. Η εισαγωγή τους στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, αποτελεί το πέρας μιας πολύχρονης κοπιαστικής διαδρομής και την αφετηρία για την κατάκτηση επιστημονικών γνώσεων και νέων εμπειριών στην ζωή τους.

Συγχαρητήρια επίσης στους γονείς των μαθητών και στους εκπαιδευτικούς τους, για την πολύτιμη συμπαράσταση και την συμβολή τους στην επιτυχία, εν μέσω εξαιρετικά δύσκολων οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών.

Τους μαθητές που δεν κατόρθωσαν αυτή την φορά να εκπληρώσουν τους στόχους τους, προτρέπω να συνεχίσουν με αισιοδοξία και θάρρος τον αγώνα. Χωρίς αμφιβολία θα υπάρξουν πολλές άλλες ευκαιρίες για να δικαιωθούν.

Καλό ξεκίνημα, καλές σπουδές.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos