ΕΠΣ Λασιθίου ιστοσελίδα στο διαδίκτυο
η πρώτη σελίδα του δικτυακού τόπου της ΕΠΣ

η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου σας ενημερώνει ότι από σήμερα 13 Οκτωβρίου 2016 ξεκίνησε η λειτουργία της ιστοσελίδας της Ένωσής μας.

Η νέα διεύθυνση της είναι www.epslasithiou.gr και πώς μπορείτε να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα πού αφορούν το ποδόσφαιρο του Νομού Λασιθίου, κανονισμούς, προκηρύξεις, αγωνιστικά προγράμματα αγώνων, ορισμοί Διαιτητών και Παρατηρητών, νέα των Μικτών Ομάδων, αποτελέσματα αγώνων, βαθμολογίες πρωταθλημάτων, νέα των επιτροπών, διάφορα ιστορικά, ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις, αποφάσεις πειθαρχικής επιτροπής (ποινολόγια), αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου κ.λ.π. και γενικά για όλα τα θέματα πού αφορούν την Ε.Π.Σ.Λασιθίου.

Μνεία πρέπει να γίνει στο κεφάλαιο «Έγγραφα-Υποδείγματα-Δικαιολογητικά» πού μπορείτε να βρείτε και να εκτυπώσετε εάν επιθυμείτε ότι χρήσιμο έγγραφο θέλετε πού θα σας βοηθήσει και θα σας διευκολύνει σε μέγιστο βαθμό στα γραφειοκρατικά του Σωματείου σας.

Ελπίζουμε ότι με την ενέργεια μας αυτή μπήκε ακόμη ένα μικρό πετραδάκι για να ανέβει ακόμη υψηλότερα ο πήχης εις το Λασιθιώτικο Ποδόσφαιρο.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, πρόταση, συμβουλή ή ότι θεωρείτε πώς πρέπει να λάβουμε υπόψη μας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας.

Βέβαιοι για την πραγματική συμβολή σας, σας ευχαριστούμε και θέλουμε να γνωρίζετε ότι τα καλύτερα έρχονται για το ποδόσφαιρο του Νομού μας.

Τελειώνοντας σας ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική περίοδο με υγεία και δύναμη και πάντα επιτυχίες.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos