Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΕΠΤΑΣΤΙΚΤΟΣ
Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΕΠΤΑΣΤΙΚΤΟΣ

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «ΕΠΤΑΣΤΙΚΤΟΣ*», με έδρα το Κάτω Χωριό Ιεράπετρας, διοργανώνει καμπάνια απόσυρσης παλαιών ηλεκτρικών συσκευών, τα έσοδα της οποίας, θα παραδοθούν μαζί με όσα φάρμακα μαζευτούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου Ιεράπετρας.

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Ιεράπετρας και την Διεύθυνση Περιβάλλοντος,  το Κοινωνικό Ιατρείο και την εταιρία ανακύκλωσης του Μανώλη Δασενάκη.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί μπροστά από το φρούριο ΚΑΛΕ Ιεράπετρας

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, από 10:00π.μ μέχρι 19:00μμ και

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015, από 10:00πμ μέχρι 14:00μμ

Γίνονται αποδεκτές όλες οι υπό απόσυρση ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές (από κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, καφετιέρες, ηλ. σκούπες μέχρι πλυντήρια και ψυγεία). Γίνονται επίσης αποδεκτές και ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές που λειτουργούν. Θα δοθούν σε κοινωνικές δομές της πόλης μας για επαναχρησιμοποίηση. Οι συσκευές θα παραλαμβάνονται και θα τοποθετούνται στα ειδικά κοντέινερ από μέλη της ΚΟΙΝΣΕΠ «ΕΠΤΑΣΤΙΚΤΟΣ» και του Κοινωνικού Ιατρείου.

Όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση των ανακυκλώσιμων συσκευών, θα διατεθούν στο Κοινωνικό Ιατρείο Ιεράπετρας για την ενίσχυσή του.

Καλούμε, επίσης, στους συμπολίτες μας, εκτός από τις υπό απόσυρση ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, να φέρνουν μαζί τους και φάρμακα, είτε που θα έχουν αγοράσει, είτε που διαθέτουν στο σπίτι τους και έχουν λήξει ή δεν έχουν λήξει. Το προσωπικό του Κοινωνικού ιατρείου τα διαχωρίζει και ανάλογα τα χρησιμοποιεί ή τα αποσύρει.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos