Κατολίσθηση Από την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου ανακοινώνεται ότι αύριο Πέμπτη 27 Απριλίου λόγω εκτελούμενων χωματουργικών έργων αποκατάστασης των κατολισθήσεων στο 196° χιλιόμετρο της νέας Εθνικής Οδού Χανίων- Αγίου Νικολάου και της πιθανότητας να αποκλεισθεί η Εθνική Οδός από χωματουργικά υλικά-προϊόντα των εκρήξεων που έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν από τις 11:00 το πρωί μέχρι να απομακρυνθούν τα υλικά αυτά και εξασφαλισεί η ομαλή και ασφαλής κυκλοφορία των οχημάτων, η κυκλοφορία τους θα πραγματοποιείται ως ακολούθως:
  • από ¶γιο Νικόλαο προς Ηράκλειο από εσωτερικό κόμβο Ξηροκάμπου -Παλαιά Εθνική Οδό, Λμνες, Νεάπολη, Νέα Εθνική Οδό προς Ηράκλειο.
  • από Ηράκλειο προς ¶γιο Νικόλαο δεξιά από το 193ο χιλιόμετρο (παράκαμψη προς Λακωνία), Λακωνία, κόμβος Κριτσάς, ¶γιος Νικόλαος.

Των παραπάνω ρυθμίσεων εξαιρούνται τα διώροφα λεωφορεία, τα φορτηγά μεγάλου όγκου και επικαθήμενα, επειδή είναι αδύνατη η διέλευση τους από τις ως άνω διαδρομές.

Αυτά, κατά τις ώρες διακοπής της κυκλοφορίας στην Νέα Εθνική Οδό, θα σταθμεύουν δεξιά του οδοστρώματος σε σημεία που θα τους υποδεικνύονται από τους τροχονόμους μέχρι να εξασφαλισθεί η ομαλή και ασφαλής διέλευση τους.

Για το λόγο αυτό και για αποφυγή ταλαιπωρίας των ιδίων συνιστάται στους οδηγούς των παραπάνω οχημάτων να αποφύγουν να κινηθούν από την παραπάνω ώρα στο συγκεκριμένο τμήμα της Εθνικής Οδού.

Γενικά λόγω στενότητας των παρακαμπτηρίων οδών, συνιστάται σε όλους τους οδηγούς να κινούνται με μικρές ταχύτητες, να οδηγούν με σύνεση, να επιδεικνύουν υπομονή και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις πινακίδες σήμανσης.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos