περιηγητική λέσχη Σητείας
περιηγητική λέσχη Σητείας

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, σε εφαρμογή του Κεφαλαίου Δ, του άρθρου 30 του ισχύοντος καταστατικού, συγκαλεί σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση τα μέλη της Λέσχης,

η οποία θα γίνει την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 και ώρα 11:00, στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου Sitia Beach (Γαλλικό).

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα παρακάτω.

  1. Παρουσίαση έκθεσης πεπραγμένων 2014.
  2. Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού χρήσης οικονομικού έτους 2014.
  3. Ανάγνωση έκθεσης εξελεγκτικής επιτροπής για την χρήση οικονομικού έτους 2014.
  4. Συζήτηση για τα πεπραγμένα και τον οικονομικό απολογισμό 2014 (α).
  5. Ανάγνωση προγράμματος δράσης και προϋπολογισμού 2015.
  6. Συζήτηση για το πρόγραμμα δράσης και τον προϋπολογισμό 2015(β).
  7. Έγκριση προγράμματος δράσης και προϋπολογισμού 2015.

(α)     Απολογισμός διοργάνωσης φεστιβάλ «Σητείας Γη», επετειακό Χριστουγεννιάτικο 

ρεβεγιόν& βράβευση συμπολιτών μας, εκδρομή στην Δυτική Ελλάδα, τακτοποίηση περιουσιακών στοιχείων της λέσχης, οικονομικοτεχνική μελέτη περιουσιολόγιου της λέσχης, πρόταση για το Αεροδρόμιο Σητείας, συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα εκπαιδευτικών εκδρομών, δημιουργία ιστοσελίδας, ιδιωτικό συμφωνητικό με Digea κ.α.

(β)     Έκδοση Μηνιαίου Περιοδικού για την Σητεία, έκδοση και επανέκδοση βιβλίων – μελετών Ιστορικού και Λαογραφικού ενδιαφέροντος για την περιοχή μας, έκδοση εκπτωτικής κάρτας αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και αγοράς προϊόντων, παραλαβή παράδοση ιστορικού αρχείου αντίστασης, περιήγηση στην Ευρώπη, περιηγήσεις στην Κρήτη, προτάσεις-παρεμβάσεις της λέσχης για την τουριστική προβολή του τόπου μας, συνεργασίες, κοινωνικές δράσεις και δωρεές κ.α.

Η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει εγκύρως, όταν παρίσταται το ήμισυ ( 1/4 ) πλέον ενός ( 1 ) των τακτικών μελών, τα οποία πρέπει να είναι και ταμειακώς εντάξει, σύμφωνα με το Κεφάλαιο Δ, του άρθρου 32 του ισχύοντος καταστατικού.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια μέρα, δηλ. Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 και ώρα 12:30, στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης.

Ο    Πρόεδρος                                                                                                

Περάκης  Μιχαήλ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos