ετήσια τελετή βράβευσης των μαθητών των Λυκείων του Δήμου Χερσονήσου
έγινε η απονομή μεταλλίων και επαίνων σε όλα τα παιδιά

Σε μία ξεχωριστή τελετή και σε κλίμα αισιοδοξίας, με πολλά χαμόγελα και περηφάνια πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια τελετή βράβευσης των μαθητών των Λυκείων του Δήμου Χερσονήσου  που εισήχθησαν  το 2019 σε σχολές της Τριτοβάθμιας  Εκπαίδευσης από το δημοτικό Ίδρυμα Έλλη Αλεξίου.

Σε μια συγκινητική τελετή, παρουσία των οικογενειών τους, 180 μαθητές που ξεχώρισαν φέτος με τις επιδόσεις τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις, βραβεύθηκαν την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019 στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού καταστήματος Μαλίων.

ετήσια τελετή βράβευσης των μαθητών των Λυκείων του Δήμου Χερσονήσου
στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού καταστήματος Μαλίων

Παρουσία του Δημάρχου Χερσονήσου κ. Γιάννη Σέγκου, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργου Χειρακάκη, των κ.κ.  Αντιδημάρχων Κώστα Αναστασάκη, Εμμανουήλ Ανυφαντάκη και Κώστα Ζαχαριουδάκη, του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, Γιάννη Μηλάκη και του προέδρου του Ιδρύματος Έλλη Αλεξίου, Γιάννη Πατεράκη έγινε η απονομή μεταλλίων και επαίνων σε όλα τα παιδιά, ενώ οι τέσσερις μαθητές που είχαν τον υψηλότερο βαθμό επίδοσης σε κάθε πεδίο έλαβαν επιπλέον ένα φορητό υπολογιστή.

Ήταν μια βραδιά την οποία πλαισίωσε μελωδικά η Χορωδία Μαλίων, μια εκδήλωση που ανταποκρίνεται στη βούληση του Ιδρύματος για  επιβράβευση της προσπάθειας των νέων στην κατάκτηση της γνώσης, αλλά και της αριστείας.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos