Ευχές για καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλήνιες εξετάσεις

Καλή επιτυχία εύχονται στους μαθητές που μπαίνουν στη βάσανο με τις Πανελλήνιες εξετάσεις, βουλευτές, Περιφερειάρχης, δήμαρχοι …..

βουλευτής Λασιθίου Μανώλης Θραψανιώτης για τις Πανελλήνιες εξετάσεις:

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που ξεκινούν το δικό τους αγώνα των Πανελληνίων εξετάσεων, δύναμη, υπομονή, επιμονή! Η ψυχραιμία, η νηφαλιότητα και η αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο στόχο σας.

Αν σκεφτείτε ότι οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι ένας μόνο από τους σταθμούς στη ζωή σας, ότι δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα σε κανέναν, ίσως μειώσετε το άγχος σας και αντιμετωπίσετε αυτή τη δοκιμασία με ηρεμία και σιγουριά. Σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει ότι όποιος πετυχαίνει είναι έξυπνος και όποιος αποτυγχάνει, χαζός.  Μόνο εσείς ξέρετε πόσο κοντά σε αυτές τις εξετάσεις είναι το 20 με το 16 και το 16 με το 12 αν χάσεις την ψυχραιμία σου κι αν κυριευτείς από φόβο.!!!

Το ισχυρότερο όπλο σε μια μάχη, είναι η ψυχή.   Οι αξίες της ζωής είναι τόσο πολύτιμες που δεν χωράνε μόνο στη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων… Κι αν δεν τα καταφέρετε μην το βάλετε κάτω ετοιμαστείτε για την επόμενη μάχη.

Εσείς κυνηγήστε τα όνειρα σας κι εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να ανοίξουμε δρόμους για την εκπλήρωση τους. Αυτό προσπαθούμε και με την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. Και σίγουρα ένα από αυτά που πρέπει να αλλάξει είναι και το ψυχοφθόρο σύστημα των Πανελληνίων με την μορφή που έχει σήμερα.

Εύχομαι κουράγιο και υπομονή και στους γονείς σας, οι οποίοι αγωνιούν για το μέλλον σας και ζουν επίσης πολύ έντονα τη συγκεκριμένη διαδικασία, όπως επίσης και στους καθηγητές σας που στήριξαν τις προσπάθειες σας.

Καλή σας επιτυχία παιδιά!

Δήλωση Σωκράτη Βαρδάκη για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, εύχεται στους μαθητές καλή επιτυχία:

«Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι η πρώτη μεγάλη μάχη που δίνετε στη ζωή στο ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας. Ωστόσο, οι εξετάσεις αυτές δεν αποτελούν τη μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν τα όνειρα σας και αποτελούν απλά μία δοκιμασία για τους κόπους των τελευταίων χρόνων.

Θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή επιτυχία, να μην σταματήσετε να διεκδικείτε τα όνειρά σας και να επιμείνετε στους στόχους σας, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας.

Θερμές ευχές στις οικογένειές σας και στους εκπαιδευτικούς που σας στηρίζουν σε όλη αυτή τη προσπάθεια.»

Ευχές Περιφερειάρχη στους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις

Ευχές για επιτυχία και πρόοδο στους χιλιάδες μαθητές της Κρήτης που θα συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις στέλνει, με μήνυμα του, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.

Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Κρήτης αναφέρει:

«Στους μαθητές και μαθήτριες της Κρήτης που θα συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, εύχομαι κάθε επιτυχία και πρόοδο.

Για όλους τους υποψήφιους, κλείνει ο  μοναδικός και ανεπανάληπτος κύκλος της μαθητικής ζωής, ενώ ταυτόχρονα για όλους ανοίγει ένας νέος δρόμος γεμάτος προκλήσεις για το μέλλον. Μέσα από την προετοιμασία τους, είμαι βέβαιος ότι ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, θα καταφέρουν να σταδιοδρομήσουν μέσα σε ένα περιβάλλον δύσκολο και ανταγωνιστικό».

Μήνυμα Δημάρχου Αγίου Νικολάου για τους συμμετέχοντες στις Πανελλήνιες εξετάσεις

Μαθήτριες και μαθητές των Λυκείων  του Δήμου μας, εν όψει της έναρξης των Πανελληνίων εξετάσεων, σας εύχομαι από καρδιάς, καλή επιτυχία!

Εύχομαι το αποτέλεσμα των πολύχρονων προσπαθειών σας, ν΄ ανταμείψει τους κόπους σας και να σημάνει την αρχή για έναν νέο κύκλο εμπειριών και γνώσεων, που θα αποτελέσουν μελλοντικά “ισχυρό όπλο” για την επαγγελματική και προσωπική σας καταξίωση, γεγονός που θα σας δώσει την δυνατότητα και θα σας επιτρέψει να εκπληρώσετε τα όνειρα σας.

Στην δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, που τα ιδεώδη και τα ιδανικά υποχωρούν, μπροστά στα οικονομικά δεινά που μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας, ο πνευματικός πλούτος είναι αυτός που θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τελικά κάθε δυσχέρεια και να οδηγηθούμε σε ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο μέλλον.

Στις οικογένειες σας,  που μέσα σε μία δύσκολη περίοδο στηρίζουν τις προσπάθειές σας, εύχομαι  υπομονή και δύναμη, για να σας στηρίζουν όπως και μέχρι σήμερα έκαναν, σ΄όλες σας τις επιλογές.

Στην Σχολική κοινότητα, (διευθυντές Λυκείων, Β/θμιας εκπαίδευσης, καθηγητές και Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων) εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια στο σπουδαίο τους έργο που επιτελούν με συνέπεια, αγάπη, επαγγελματισμό.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Το μήνυμα του Δημάρχου Ιεράπετρας στους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων

«Αγαπητοί μαθητές,

Έφτασε η ημέρα σταθμός στη ζωή σας που καλείστε να αντιμετωπίσετε τη δοκιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Ήρθε εκείνη η στιγμή που το διάβασμα, οι στερήσεις και οι προσπάθειές σας ζητούν δικαίωση.

Η μάχη για τη διεκδίκηση μιας θέσης στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας είναι σκληρή και πρέπει να οπλιστείτε με αποφασιστικότητα, οργάνωση, εργατικότητα και ψυχραιμία ώστε να δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται και τα όνειρα σας να εκπληρώνονται.

Η επιμονή και η θέληση που επιδεικνύετε στον αγώνα σας για τη διεκδίκηση των ονείρων σας μας κάνουν υπερήφανους και αισιόδοξους για το μέλλον στο οποίο θα πρωταγωνιστείτε.

Σε αυτόν τον σημαντικό και απαιτητικό σας αγώνα εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου και εύχομαι ολόψυχα, σε εσάς και στους συμπαραστάτες των προσπαθειών σας, τους γονείς και τους καθηγητές σας, ψυχική δύναμη, υπομονή και καλή επιτυχία.

Ο Δήμος Ιεράπετρας και όλοι εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας αγωνιζόμενοι για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας και για την εξασφάλιση ενός ισχυρού δήμου με επαγγελματικές ευκαιρίες για το μέλλον σας.

Σας εύχομαι ολόψυχα από καρδιάς καλή δύναμη και καλή επιτυχία.»

Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Δήμαρχος Ιεράπετρας

Ευχές Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρία Καλογεράκη, στους υποψηφίους των Πανελλήνιων Εξετάσεων.

«Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που δίνετε το δικό σας αγώνα  στις πανελλήνιες εξετάσεις, να έχετε δύναμη και καλή επιτυχία. Στο δύσκολο δρόμο που έχετε να διανύσετε χρειάζεται ηρεμία, συγκέντρωση και πίστη στις δυνατότητές σας. Καλή δύναμη στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας που σας στηρίζουν σε κάθε σας προσπάθεια.  Η σκέψη όλων μας είναι κοντά σας ».

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos