Ευχαριστήρια εκδήλωση για τη φροντίδα των κήπων νοσοκομείου
το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

Η Διοίκηση του ΓΝ Λασιθίου-ΓΝΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο» σας προσκαλεί σε μία μικρή  ευχαριστήρια εκδήλωση για τους εθελοντές που συμμετείχαν στην ανάπλαση και φροντίδα των κήπων των δύο κύριων εισόδων του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου,

την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 και ώρα 11:30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου στον 1ο όροφο του Νέου Κτιρίου.

Η ανάπλαση των κήπων της εισόδου του Νέου Κτιρίου επί της οδού Κνωσού (Είσοδος Τακτικών Ιατρείων) και του κήπου της εισόδου του Παλιού Κτιρίου επί της οδού Παλαιολόγου (Είσοδος Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών) πραγματοποιήθηκε το Μάρτιο του 2018 από εθελοντές εργαζόμενους του νοσοκομείου μας και το Μάιο του 2018 από εθελοντές μέλη του Συλλόγου Αλλοδαπών Κάτοικων της Περιοχής Αγίου Νικολάου INCO (Cultural Organisation of the Foreign Residents of Aghios Nikolaos-International Committee) και ιδιαίτερα της κ. Kitty Pappas. Τα φυτά που χρησιμοποιήθηκαν είναι ευγενική προσφορά των καταστημάτων φυτών του κ. Άρη Σκουλαδάκη και της κ. Ελένης Σπανάκη και μίας υπαλλήλου των εργαστηρίων του νοσοκομείου μας. Στις εν λόγω εισόδους, εκτός από τους κοινούς κάδους απορριμμάτων, έχουν πλέον τοποθετηθεί και ειδικοί κάδοι απόρριψης τσιγάρων.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές και τους χορηγούς που συμμετείχαν σε αυτή την σημαντική δράση και πρόσφεραν στους επισκέπτες και στους εργαζόμενους του νοσοκομείου μας τη χαρά να απολαμβάνουν ένα περιβαλλοντικά φιλικό και αισθητικά όμορφο και φροντισμένο περιβάλλον καθώς και τους επισκέπτες και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου μας για τη συμβολή τους στη διατήρηση της τάξης και της καθαριότητας τόσο των εν λόγω χώρων όσο και των λοιπών χώρων του νοσοκομείου μας.

Η Διοικήτρια

Μαρία Σπινθούρη

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos