Ευχαριστήρια επιστολή τελετής  βράβευσης  μαθητών  από  την Ε.Μ.Ε.  Λασιθίου
από την εκδήλωση

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η  καθιερωμένη  πλέον τελετή βράβευσης των διακριθέντων μαθητών του νομού Λασιθίου στους  διαγωνισμούς που διοργανώνει ετήσια η Ε.Μ.Ε  και το Παράρτημα Λασιθίου.

Στην τελετή που έγινε στο Αμφιθέατρο του Μεσογειακού Πανεπιστημίου στη Σητεία εκτός από τους μαθητές, τις οικογένειες και τους φίλους τους παρευρέθησαν πλήθος συναδέλφων εκπαιδευτικών  από την Α΄/θμια και από την Β΄/θμια Εκπαίδευση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σητείας κ. Ζερβάκης Γεώργιος, ο π΄ Φιλοκτήμωνας ως εκπρόσωπος  της  Μητρόπολης  Ιεραπύτνης & Σητείας, ο κ. Ανδρουλιδάκης Παντελής Πρόεδρος του τοπικού τμήματος Σητείας του Ε.Ε.Σ., Διευθυντές  Σχολικών  Μονάδων καθώς  και ο κ. Δασκαλάκης Περικλής πατέρας του εξαίρετου επιστήμονα Κων/νου Δασκαλάκη που κατάγεται από το νομό μας.

Επίσης χαιρετισμό έστειλε ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Μαθηματικών κ. Καλυκάκης Δημήτριος που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Της τελετής βράβευσης προηγήθηκε η καθιερωμένη διάλεξη με θέμα σχετικό με την Μαθηματική επιστήμη. Η εισήγηση είχε τίτλο  «Μαθηματικά και Θέατρο –  Η τέχνη και τα Μαθηματικά». Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Ντίνος Κορδώσης ο οποίος κέντρισε το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων  με  την εξαίρετη και εποικοδομητική ομιλία του.

Ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσίαση της εργασίας στο πλαίσιο προγράμματος ERASMUS από ομάδα μαθητριών του 1ου ΓΕΛ Ιεράπετρας. Οι μαθήτριες, συνοδευόμενες από τον συνάδελφο μαθηματικό κ. Φανουράκη Ιωάννη, εκπροσωπώντας και τους συμμαθητές τους που δεν μπόρεσαν να έρθουν παρουσίασαν την εργασία τους για την Χρυσή Τομή και επέδωσαν στην Πρόεδρο του Παραρτήματος πλακέτα  που κατασκεύασαν οι ίδιοι οι μαθητές.

Η εκδήλωση έκλεισε με την καθιερωμένη βράβευση των μαθητών που είχαν διακριθεί  από τα Δημοτικά , τα Γυμνάσια και τα λύκεια του νομού μας.

Ευχαριστήρια επιστολή τελετής  βράβευσης  μαθητών  από  την Ε.Μ.Ε.  Λασιθίου
από την εδήλωση

Το Παράρτημα Λασιθίου αναγνωρίζοντας την προσφορά και την αρωγή των χορηγών αλλά και όλων όσων άοκνα βοηθούν και στηρίζουν τις εκδηλώσεις και τις δράσεις του, ευχαριστεί θερμά και διαβεβαιώνει ότι με την βοήθεια που προσφέρουν επενδύουν έμπρακτα και ουσιαστικά  στο  μέλλον  των  παιδιών μας και στην γνώση τους.

Ένα  μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στον Δήμο Σητείας, στην Διεύθυνση του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, στην Ελληνική Περιηγητική Λέσχη Σητείας καθώς και σε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα του νομού μας – Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου, Διευθυντές Σχολικών Μονάδων, Καθηγητές και Δασκάλους –  για την ανιδιοτελή προσφορά τους.

Για τα δώρα που προσφέρθηκαν στους μαθητές μαζί με τους επαίνους ευχαριστούμε πολύ τους:

Βιβλιοπωλείο ” Σαρίκας” – Βιβλιοπωλείο “Αερόστατο” -Βιβλιοπωλείο ” Ο κύβος “

Βιβλιοπωλείο “Το Θρανίο” -Βιβλιοπωλείο “Πάπυρος” –Βιβλιοπωλείο-“Αδιάβαστο”

Επιχείρηση Γερμανός στη Σητεία

Βιβλιοχαρτοπωλείο Σερεμέτης Απόστολος

Ανάπτυξη-Εμπορία λογισμικού Λαμπράκης Χαράλαμπος

Βιβλιοπωλείο  Σαρειδάκης Γ. – Βιβλιοπωλείο Πάπυρος

Βιβλιοπωλείο  Κανουπάκης – Βιβλιοπωλείο Playbook στην Ιεράπετρα

Βιβλιοπωλείο «Αλφαβητάρι» – Βιβλιοπωλείο «Γραφή»

Βιβλιοπωλείο «Καρτέρη» – Βιβλιοχαρτοπωλείο «Πολύπλευρο» στον Άγιο Νικόλαο.

Ευχαριστήρια επιστολή τελετής  βράβευσης  μαθητών  από  την Ε.Μ.Ε.  Λασιθίου
ο δήμαρχος Σητείας χαιρετίζει την εκδήλωση

Ευχαριστούμε θερμά τα τοπικά Μ.Μ.Ε. για την προώθηση της εκδήλωσης αυτής όπως και κάθε άλλης δράσης του Παραρτήματος. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την εφημερίδα  Ανατολή, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς sitiafm 95.5, style100 και το sitiapress για την πολύ επιτυχημένη κάλυψη της εκδήλωσης.

Κλείνοντας, συγχαίρουμε και πάλι τους μαθητές για την επιτυχία τους, τους δασκάλους και τους γονείς τους που τους καθοδηγούν και τους στηρίζουν στις προσπάθειές τους και ευχαριστούμε όλους τους φίλους του Παραρτήματος που είναι πάντα δίπλα μας .

Ευχόμαστε  σε  όλους  καλή  δύναμη  στην  σχολική  χρονιά  που  ξεκίνησε με υγεία πάνω απ’ όλα και καλή επιτυχία σε όλες τις προσπάθειες.

Το  Δ.Σ.   του  Παραρτήματος  Λασιθίου  της  Ε.Μ.Ε.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos