Σύλλογος Φίλων Δημοτικής Χορωδίας Αγίου Νικολάου, ευχαριστήριο
από τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμαρχο Αγ. Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, τον Αντιδήμαρχο κ Χάρη Αλεξάκη, τον Πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΝ κ. Λευτέρη Ραφαϊλάκη, τις αντιδημάρχους κα Δέσπω Καρνιαδάκη και κα Έφη Βελιβασάκη,

την πρόεδρο του Συλλόγου της Φιλαρμονικής του Δήμου μας κα Χριστίνα Κορρέ και τον κ. Γιώργο Συντιχάκη που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τον Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου Πρωτοπρεσβύτερο Ευάγγελο Παχυγιαννάκη και τον πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Τζάβλα που ευλόγησαν την βασιλόπιτά μας. Τους χορηγούς επικοινωνίας μας: την ΑΝΑΤΟΛΗ, το ΦΩΝΗ ΕΝ και τον ραδιοφωνικό σταθμό 104,4.

Το ζαχαροπλαστείο ΕΛΕΝΑ για τη νοστιμότατη βασιλόπιτα. Όλο το προσωπικό του Molo Cafe για τη φιλοξενία.

Το Δάσκαλο της χορωδίας μας Μανώλη Κανακάκη, που ακούραστος συνεχίζει για άλλη μια χρονιά να μας εμπνέει και να μας οδηγεί σε νέα μουσικά μονοπάτια κάθε φορά! Ευχαριστούμε ακόμη όλα τα μέλη του Συλλόγου Φίλων της Δημοτικής Χορωδίας, τους μικρούς και μεγάλους χορωδούς, που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμά μας, καθώς και όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

Τα συγχαρητήριά μας στους τυχερούς χορωδούς του Συλλόγου Πόπη Γεροντή και Ίνα Πούκα που κέρδισαν τα 2 φλουριά. Να είναι πάντα καλότυχες!

Ευχόμαστε σε όλους ολόψυχα καλή και μουσική χρονιά, με υγεία πάνω από όλα!

Το ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Δημοτικής Χορωδίας Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos