Ευχαριστήριο για την αποκριάτικη γιορτή του 4ου δημοτικού
τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου γονέων

ΑΜΠΕ ΜΠΑ ΜΠΛΟΜ…και την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου το πρωί κάτι μαγικό έγινε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου πραγματοποίησε αποκριάτικο πάρτι σε ρυθμούς της αποκριάς που όλοι μαζί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς το χαρήκαμε.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Δ/ντη του σχολείου μας, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που βοήθησαν και παρευρέθηκαν. Τους χορηγούς μας σε δώρα και δωροεπιταγές για την λαχειοφόρο αγορά όπως ¨ADORΕ¨ αξεσουάρ, ¨ΚΟΥΤΑΝΤΟΣ ¨ παιδικά ρούχα, ¨ΚΙΒΩΤΟΣ¨ βιβλιοπωλείο ,¨ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ¨ χρυσοχοείο καθώς και όσους  ενίσχυσαν το έργο μας με την αγορά λαχνών.

Τον φούρνο ¨ΔΡΑΚΩΝΑΚΗ ¨ για την προσφορά του σε ψωμί, την Κατερίνα Παπαστεφανάκη από την σχολή ¨FUENTE ¨ για τις εντυπωσιακές χορογραφίες και την ¨ΝΕΟΝΑΚΗ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ¨ για το αποκριάτικο face painting των παιδιών.

Επίσης τον¨ DJ MARINO ¨για την μουσική, τον ¨ΑΝΤΩΝΗ ΦΟΥΣΚΗ ¨ για τα flyers και τις αφίσες, και το κρεοπωλείο ¨ΞΕΝΟΣ¨ για τα σουβλάκια . Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλα τα παιδιά του σχολείου μας  που περάσαμε πολύ όμορφα μαζί τους. Καλή Σαρακοστή σε όλους.!!!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos