Ευχαριστήριο για το κοινωνικό φροντιστήριο Ένωση Γονέων
τάξη μαθήματος

Η Ένωση Γονέων Αγίου Νικολάου, με τη λήξη της φετινής χρονιάς, οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές που βοήθησαν να στηθεί το Κοινωνικό Φροντιστήριο στη πόλη μας.

Περίπου 25 μαθητές του ΕΠΑΛ από Άγιο Νικόλαο και Νεάπολη παρακολούθησαν τα τμήματα του Κ.Φ. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους και αισθανόμαστε ευτυχείς που βοηθήσαμε στο μέτρο του δυνατού να μπουν με ίσους όρους στο συναγωνισμό για την εισαγωγή τους στη τριτοβάθμια εκπαίδευση. Θέλουμε να δηλώσουμε ότι η προσπάθεια μας να βοηθήσουμε μαθητές οικονομικά αδύνατων οικογενειών θα συνεχιστεί και του χρόνου, επεκτείνοντας τη βοήθεια σε όσα παιδάκια του Δημοτικού, αδυνατούν να παρακολουθήσουν φροντιστήρια ξένης γλώσας.

Οι καθηγητές (άνεργοι και συνταξιούχοι) που βοήθησαν την Ένωση Γονέων χρήζουν ονομαστικής μνείας και είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Συγκεκριμένα ο Μανώλης Τζώρτζης στην Οικονομική Θεωρία, ο Μιχάλης Θραψανιώτης στη Φυσικο-Χημεία, η Δώρα Πυτικάκη στα Μαθηματικά, ο Δημήτρης Παπαγιαννάκης στη Γλώσσα -Έκθεση και η Αγγελική Βιδάλη στη Μηχανολογία-ΜΕΚ έκαναν ότι μπορούσαν για να συνδράμουν παιδιά λαϊκών οικογενειών και να τους δώσουν δικαίωμα στο όνειρο. Νομίζουμε ότι αυτοί οι εκπαιδευτικοί αξίζουν το σεβασμό όλης της πόλης αφού έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, εντελώς αφιλοκερδώς.

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Ένωση θα απευθύνει εκ νέου έκκληση για εθελοντές που θα συνδράμουν τη νέα χρονιά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Η Ένωση Γονέων πλήρωσε όλα τα εισιτήρια των παιδιών που ερχόντουσαν από τα Δημοτικά Διαμερίσματα για τα μαθήματά τους στο φιλόξενο Α’ Γυμνάσιο. Ευχαριστούμε τον Στέλιο Κτενιαδάκη καθώς και τους Μανώλη και Χαρούλα Σαριδάκη, για την δωρεάν εκτύπωση των απαραίτητων φωτοτυπιών ύλης και ασκήσεων.

Τη νέα χρονιά ελπίζουμε σε ευρύτερη στήριξη και από το Δήμο, που φέτος μας εξασφάλισε τις απαραίτητες αίθουσες στο Α’ Γυμνάσιο.

Μετά τιμής το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων

Χατζηδάκης Βασίλειος, πρόεδρος

Τζαγκουρνής Ευστάθιος, αντιπρόεδρος

Δρακωνάκη- Κρητσωτάκη Ιωάννα, γραμματέας

Γάλλου Μαρία – Ναυσικά, ταμίας

Δετοράκη Αικατερίνη, μέλος

Εγγλεζάκης Χαράλαμπος, μέλος

Μαργιολάκης Γεώργιος, μέλος

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos