στο δρόμο προς το νεκροταφείο
στο δρόμο προς το νεκροταφείο

Τις θερμές ευχαριστίες του Δήμου Αγίου Νικολάου σ΄όλους όσους στήριξαν την δημοτική αρχή στο δύσκολο έργο κάλυψης των βασικών αναγκών, δεκάδων μεταναστών που φιλοξενήθηκαν τις προηγούμενες μέρες στο Κλειστό Γυμναστήριο  Νεάπολης, εξέφρασε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός .

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση που δόθηκε στην δημοσιότητα σημειώνεται:

«Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα ξενοδοχεία αλλά και στα εστιατόρια της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αγίου Νικολάου, για την πολύτιμη συμβολή τους στην παροχή γευμάτων που προσεφέρθηκαν στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας κατά την διάρκεια της ολιγοήμερης παραμονής τους στον τόπο μας και συγκεκριμένα στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης.

Εν προκειμένω ευχαριστούμε τα ξενοδοχεία: Minos Palace Hotel, Minos Beach Hotel, Porto Elounda Hotel, Elounda Beach Ηotel, Miramare Ηotel, Daios Ηotel, Blue Palace, Candia Park, Vasia Hotel, Eρμής Hotel,καθώς και τα εστιατόρια : Ταβέρνα «Πρόδρομος» Καστέλλι Φουρνής, Εστιατόριο «Κήπος» Νεάπολη.

Για την προσφορά τροφίμων τα S/M : Α/φοι Καβουσανού, Χαλκιαδάκης, Φαιστός, Βασιλόπουλος, Γεώργιος Μακράκης, Καλλιόπη Σισκάκη, Μολυμπάκης, Μεθυμάκης- Μηναδάκης, καθώς και τις επιχειρήσεις: Βασιλάκης Cava, Μαρνέλλος Γιώργος, Στεγνοκαθαριστήρια «Κύκνος» , Φιορέτζης Cava, στεγνοκαθαριστήρια «Κύκνος»,τον ΤΟΕΒ και τους υδραυλικούς του.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Ιερά Μητρόπολη Πέτρας & Χερρονήσου, στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου καθώς και στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – παράρτημα Αγίου Νικολάου για την αμέριστη συμπαράσταση & την αγαστή συνεργασία, που επέδειξαν, αποδεικνύοντας κατά τον καλύτερο τρόπο ότι η χώρα μας και ιδιαίτερα το νησί της Κρήτης, με την προαιώνια παράδοση της φιλοξενίας είναι σε θέση να βοηθήσει κάθε άνθωπο που δοκιμάζεται, προσφέροντας άσυλο και ελπίδα !

Επίσης  το φαρμακείο του κ.Μενέλαου Φουλεδάκη καθώς και το Κοινωνικό Φαρμακείο Αγίου Νικολάου για την παροχή φαρμακευτικού υλικού.

Τους σύλλογους εργαζομένων: Νοσοκομείου Νεάπολης,  Δικαστηρίων, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων Αγίου Νικολάου-Νεάπολης, τους εργαζόμενους του Δήμου Νεάπολης.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παιδαγωγούς που με την συμβολή τους,  προσέφεραν στιγμές χαράς στα μικρά παιδιά των μεταναστών, καθώς και σε όλους τους πολίτες του Δήμου, που έκαναν πράξη την φιλοξενία συνδράμοντας με είδη- προιόντα αλλά κυρίως με την φυσική τους παρουσία την προσπάθεια για μια αξιοπρεπή παραμονή.

Από τον Δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos