Ευχαριστίες για την Ημέρα Αγάπης 2019
Ημέρα αγάπης 2019

Με αφορμή την εκδήλωση «Ημέρα Αγάπης 2019» που διοργανώθηκε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου οι Μαθητικές Κοινότητες και η Πολιτιστική Ομάδα Καθηγητών Αγίου Νικολάου – ΕΛΜΕ Λασιθίου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συμβάλατε στην επιτυχία της με τη συμμετοχή σας στο φιλανθρωπικό παζάρι, το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών και γενικά στην όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα της ημέρας.

Αρχικά, ευχαριστούμε όλους τους φορείς που συμμετείχαν με πάγκους στο παζάρι της Αγάπης. Συγκεκριμένα, το 1ο, 3ο, 4ο και 5ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου, το 4ο Νηπιαγωγείο Αγίου Νικολάου, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Νηπιαγωγείου & 3ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου, το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Αγίου Νικολάου, το 1ο, 2ο και 3ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου, το ΕΠΑΛ Αγίου Νικολάου, το 1ο και 2ο ΓΕΛ Αγίου Νικολάου, το ΕΕΕΕΚ Αγίου Νικολάου. Ευχαριστούμε, επίσης, το ΔΙΕΚ Αγίου Νικολάου, τον ΟΚΥΔΑΝ και τα ΚΑΠΗ Αγ.Νικολάου, το Παράρτημα ΑΜΕΑ Λασιθίου, το Τμήμα Νεότητας του Ερυθρού Σταυρού, τον Σύλλογο Αγέννητου Παιδιού «Παντάνασσα», το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Χατζηγιάννη-Στεφανάκη και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου.

Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ελούντας και τη ΔΑΕΑΝ για την παραχώρηση και μεταφορά πάγκων, καθισμάτων & κάδων, καθώς και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου που φρόντισε για την ασφάλεια όλων μας τις ώρες της εκδήλωσης. Θερμές ευχαριστίες στην ΕΣΤΙΑ, το «Παιχνίδι της Χαράς», την Ενορία Ευαγγελίστριας και τους σκακιστικούς συλλόγους ΑΟ ΛΑΤΩ & ΣΟ ΚΑΜΑΡΑ που απασχόλησαν δημιουργικά μικρούς και μεγάλους.

Στην εορταστική ατμόσφαιρα της εκδήλωσης συνέβαλαν με τις μελωδίες τους μαθητικά συγκροτήματα από το 1ο, το 2ο & το 3ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου, η Χορωδία του Πνευματικού Κέντρου Ευαγγελίστριας και το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Χατζηγιάννη-Στεφανάκη. Ξεχωριστή νότα προσέδωσε στο όλο εορταστικό κλίμα η Δημοτική Φιλαρμονική, την οποία και ευχαριστούμε ιδιαίτερα. 

Με τους χορευτικούς τους ρυθμούς μάς ξεσήκωσαν μαθητές και καθηγητές της σχολής Γιαννίκου-Ταμιωλάκη, αλλά και μαθητές του 1ου, 2ου & 3ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου.

Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΔΑΝ για τη συνδιοργάνωση, τη γραφίστρια Φανή Μπατζάκη για τον σχεδιασμό της αφίσας και τον Γιάννη Πάγκαλο για την ηχητική κάλυψη. Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας: εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ, «Φωνήεν», CNA news αλλά και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς 104,4 και Lato fm 103,3 για την προβολή της εκδήλωσης.

Ευχαριστίες για την Ημέρα Αγάπης 2019
Ημέρα αγάπης 2019

Πάνω από όλους, όμως, ευχαριστούμε τους πολίτες της περιοχής που μας τίμησαν για μια ακόμη χρονιά με την παρουσία τους και ενίσχυσαν τον κουμπαρά της Αγάπης δίνοντάς μας κουράγιο να αντέχουμε τη διοργάνωση μιας τόσο απαιτητικής εκδήλωσης και να συνεχίζουμε προσπαθώντας  – στα μέτρα που η οικονομική συγκυρία επιτρέπει – να γινόμαστε καλύτεροι.

Η συνάντηση όλων των φορέων που συμμετείχαν στην Ημέρα Αγάπης θα γίνει την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 στις 18.00, στο 1Ο Γυμνάσιο Αγ.Νικολάου, ώστε να γίνει ενημέρωση και να συζητηθούν προτάσεις για τη διάθεση του ποσού που συγκεντρώθηκε.

Οι Μαθητικές Κοινότητες και η Πολιτιστική Ομάδα Καθηγητών Αγ. Νικολάου – ΕΛΜΕ Λασιθίου σας εύχονται

Καλές Γιορτές!!!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos