ζητούνται συνοδοί για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα ατόμων με αναπηρία 2019
ζητούνται συνοδοί για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα ατόμων με αναπηρία 2019

Το Παράρτημα Α.μεΑ. Λασιθίου του Κ.Κ.Π.Π. Κρήτης ζητά άτομα (με ή χωρίς εμπειρία και εξειδίκευση) ως συνοδούς για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα Α.μεΑ. 2019, που υλοποιεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ.).

Οι συνοδοί κατασκηνώσεων Α.μεΑ. θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, να είναι σε θέση να συνοδεύσουν άτομα που περιθάλπονται στο Παράρτημα και να μπορούν να συμμετέχουν στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι Ηρακλείου.

Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση, ως συνοδοί, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η Γ΄ κατασκηνωτική περίοδος, στην οποία συμμετέχει το Παράρτημα, θα έχει διάρκεια 10 ημερών (εννέα διανυκτερεύσεων) από 2 Αυγούστου έως 11 Αυγούστου 2019 και η πληρωμή τους θα γίνει με εργόσημο (τριακόσια ευρώ [300,00€] μικτά, με κατάθεση αποκλειστικά σε τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας).

Οι συνοδοί θα έχουν την ευθύνη της επίβλεψης και της φροντίδας των ατόμων με αναπηρία, καθώς και την ευθύνη της συνοδείας τους σε δραστηριότητες ψυχαγωγίας, απασχόλησης και κοινωνικοποίησης, που θα διοργανώνονται καθημερινά από την κατασκήνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για την υποβολή των αιτήσεων, μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Παραρτήματος Α.μεΑ. Λασιθίου, στο τηλέφωνο 2841341330, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες έως και τις 12/7/2019.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣΑΠΕΡΓΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos