Ημέρα Αγάπης 2017, ευχαριστίες
τμήμα της εκδήλωσης στη πλατεία Αγίου Νικολάου

Με αφορμή την πραγματοποίηση της εκδήλωσης «Ημέρα Αγάπης 2017» την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου οι Μαθητικές Κοινότητες και η Πολιτιστική Ομάδα Καθηγητών Αγίου Νικολάου – ΕΛΜΕ Λασιθίου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά

όλους όσους συμβάλατε στην επιτυχία της με τη συμμετοχή σας στο φιλανθρωπικό παζάρι, στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στη δημιουργική απασχόληση των παιδιών και γενικά στην όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα της ημέρας.

Αρχικά, ευχαριστούμε όλους τους φορείς που συμμετείχαν με πάγκους στο παζάρι της Αγάπης. Συγκεκριμένα, το 1ο, 2ο, 3ο, 4ο και  5ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου, το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Αγίου Νικολάου, το 1ο , 2ο και 3ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου, το Γυμνάσιο Νεάπολης, το 1ο και 2ο ΓΕΛ Αγίου Νικολάου, το ΕΠΑΛ Νεάπολης, το ΕΕΕΕΚ Αγίου Νικολάου, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των παραπάνω σχολείων και την Ένωση Γονέων Μαθητών Δήμου Αγίου Νικολάου. Ευχαριστούμε, επίσης, το ΙΕΚ Αγίου Νικολάου (Τμήματα Τυροκομίας, Μαγειρικής και Συντήρησης Έργων Τέχνης), το ΚΕΘΕΑ, τον ΟΚΥΔΑΝ, την Κοινωνική Πρόνοια του Ερυθρού Σταυρού, το Τμήμα Νεότητας του Ερυθρού Σταυρού, τον Σύλλογο Αγέννητου Παιδιού «Παντάνασσα», τον Σύλλογο Μικρασιατών και Ποντίων Μεραμβέλλου, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων. Επίσης, ευχαριστούμε την εταιρεία VOTANIA, που παραχώρησε προϊόντα της για να διατεθούν στο παζάρι της Αγάπης.

Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρούστα και τη ΔΑΕΑΝ για την παραχώρηση και μεταφορά πάγκων και καθισμάτων, καθώς και τους Εθελοντές Σαμαρείτες και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου που φρόντισαν για την ασφάλεια όλων μας τις ώρες της εκδήλωσης. Θερμές ευχαριστίες στην ΕΣΤΙΑ, το Junior Academy και τη Χώρα του Παραμυθιού που απασχόλησαν δημιουργικά μικρούς και μεγάλους.

Ευχαριστούμε την Ενορία Ευαγγελίστριας, το 2ο ΓΕΛ Αγίου Νικολάου, το ΙΕΚ Αγίου Νικολάου καθώς και τον καστανά μας που μας ζέσταναν με τις λιχουδιές και τα γευστικά τους ροφήματα.

Ιδιαίτερη εορταστική νότα στην ατμόσφαιρα της εκδήλωσης έδωσαν με τις μελωδίες τους μαθητικά συγκροτήματα από σχολεία του Δήμου μας. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που τραγούδησαν και έπαιξαν μουσική: Άγγελος Μπιτιρίνης, Σοφία Χριστοδουλάκη, Γιάννης Μαράκης, Μάνος Σφυράκης, Αργύρης Παναγιωτάκης, Άγγελος Βάρδας, Ιωάννης Συντυχάκης, Γιάννης Λαβδάκης, Δημήτρης Ραϊνάκης, Στέλιος Σφυράκης, Γιώργος Μπαρμπούνης, Γιώργος Λαβδάκης,  Μανόλης Βασιλάκης,  Νίκος Γιούργος, Γιώργος Γουλιδάκης, Μανόλης Πρινιωτάκης, Σταύρος Δατσέρης, Μιχάλης Καλαρχάκης, Γιώργος Γρηγοράκης, Γιώργος Καλαρχάκης, Γιώργος Μακράκης, Νίκος Δαβράδος, Αλέξανδρος Διαλυνάς, Σίμος Κουναλάκης Αχιλλέας Μακράκης, Κωστής Παπαδόπουλος, Τέλης Μουλακάκης, Μαριάννα Τζανάκη. Επίσης, ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της ημέρας τους μαθητές και καθηγητές του Ωδείου Τέχνης: Νατάσα Ανίνου, Άρτεμις Χαραλαμπάκη, Μαρίνα Κουτσαγγελή, Πολύνα Καληωράκη.

Με τους χορευτικούς τους ρυθμούς μάς ξεσήκωσαν μαθητές και καθηγητές της σχολής Γιαννίκου-Ταμιωλάκη, αλλά και οι μαθητές των 1ου, 2ου και 3ου Γυμνασίου και 2ου ΓΕΛ: Ιωάννης Συντιχάκης, Αργύρης Παναγιωτάκης, Άγγελος Βάρδας, Γιάννης Βεργάκης, Λουκία Δαβράδου, Σοφία Χριστοδουλάκη, Κάλλια Πολυχρονάκη, Γεωργία Ρουσσάκη, Άννα Μουστάκα, Ιβάνα Μλαντένοβα, Σώζουσα Μαρκάκη, Αλίκη Ασράμ, Ιωάννα Λαβδάκη, Ιωάννα Γεωργίου, Ακυλίνα Θεοδώρου, Χρύσα Μαυροφόρου, Μιχαέλα Πιπεράκη, Βάσω Δήμου, Μιχαέλα Τσόκου, ΄Ελενα Παντερμαράκη, Τατιάννα ΄Ονου, Μαριγιάννα Λαμπάκη, Μαρία Ζερβού, Ιωάννα Βασιλείου, Χριστίνα Δασκαλοπούλου, Ειρήνη Θεοδώρου,  Άννα Χαρά Καρτεράκη, Ιωάννα Μπρόκου,  Άννα Μαρία Στιβαχτή, Ίριδα Σταματίου, Κάλλια Χριστουλάκη, Καλλιόπη Φραγκούλη, Μελίνα Τσαλίκου, Μαρία – Ιωάννα Πατεράκη, Δέσποινα Σηφάκη.

Το κέφι απογείωσαν με τη ζωντάνια και το ταμπεραμέντο τους οι παλιοί μας μαθητές, φοιτητές πια, Άννα Γκογκιασβίλι, Δίας Πιταροκοίλης και η μαθήτρια Εμμανουέλα Σκουληκάρη που είχαν αναλάβει την παρουσίαση της εκδήλωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως πάνω από 60 παιδιά ήταν πίσω από τους πάγκους των σχολείων τους, πάνω από 90 άτομα συμμετείχαν στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ενώ πάνω από 100 ενήλικες συντόνισαν ομάδες που συμμετείχαν στη μεγάλη αυτή γιορτή! Όλοι μαζί σχηματίσαμε, έτσι, για μια ακόμα χρονιά μια τεράστια αγκαλιά!

Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΔΑΝ για τη συνδιοργάνωση, τη γραφίστρια Φανή Μπατζάκη για τον σχεδιασμό της αφίσας και τον Γιώργο Τουτουδάκη για την ηχητική κάλυψη. Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας: εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ, «Φωνήεν», CNA news αλλά και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς 104,4 και Lato fm 103,3 για την προβολή της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε η παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Γερασίμου, καθώς και του Δημάρχου και των πολιτικών αρχών του τόπου μας. Πάνω από όλους, όμως, ευχαριστούμε τους πολίτες της περιοχής που μας τιμούν κάθε χρόνο με την παρουσία τους και την ενίσχυση του κουμπαρά της Αγάπης δίνοντάς μας κουράγιο να αντέχουμε τη διοργάνωση μιας τόσο απαιτητικής εκδήλωσης και να συνεχίζουμε προσπαθώντας  – στα μέτρα που η οικονομική συγκυρία επιτρέπει – να γινόμαστε καλύτεροι.

Η συνάντηση όλων των φορέων που συμμετείχαν στην Ημέρα Αγάπης θα γίνει την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 στις 17.00, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, ώστε να γίνει ενημέρωση και να συζητηθούν προτάσεις για τη διάθεση του ποσού που συγκεντρώθηκε.

Οι Μαθητικές Κοινότητες και η Πολιτιστική Ομάδα Καθηγητών Αγ. Νικολάου – ΕΛΜΕ Λασιθίου σας εύχονται Καλή Χρονιά, με υγεία και δύναμη!!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos