Ηράκλειο: Antetokounbros Streetball Event 2016

Antetokounbros Streetball Event 2016, Ηράκλειο

Antetokounbros Streetball Event 2016, Ηράκλειο

Μπασκετικό υπερθέαμα υπόσχονται για τον κόσμο της Κρήτης τα αδέλφια Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο που κάνουν καριέρα τα δυο τελευταία χρόνια στο NBA το καλύτερο και διασημότερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο κάνουν πράξη την υπόσχεσή τους να γίνουν ένα με τον κόσμο και να δώσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους! Σύμφωνα με τους οργανωτές, σε ένα Event που θα γίνει θεσμός ανεξίτηλος στον χρόνο και μέσα από αυτόν η οικογένεια Αντετοκούνμπο ονειρεύεται να προσφέρει στην ελληνική κοινωνία και να οργώσει όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας.

Κάντε κλικ εδώ και δείτε στο σχετικό βίντεο μια μικρή γεύση από ότι θα ακολουθήσει. Τρίποντα, καρφώματα και τάπες από τα αγαπημένα αδέρφια του ΝΒΑ, τους AntetokounBros!

Πρώτος σταθμός, το Ηράκλειο Κρήτης!  Το Σάββατο στις 23 Απρίλη και ώρα 17.00 στο Παλιό Ενετικό Λιμάνι, έναντι του Φρουρίου Κούλε σας περιμένουμε για το πρώτο μεγάλο ραντεβού! Το επόμενο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 22 Μάη, στη Θεσσαλονίκη και η αυλαία για φέτος θα πέσει την Κυριακή, 29 Μάη στην Αθήνα!

Το Eurohoops.net μαζί με την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Ηρακλείου διοργανώνουν το μεγάλο Event του Σαββάτου. Ο Θανάσης και ο Γιάννης θα παίξουν μπάσκετ (4 δεκάλεπτα) με τους φίλους τους, χωρισμένοι σε δύο ομάδες και στο περιθώριο του αγώνα ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε πολλούς διαγωνισμούς – εκπλήξεις, με τους νικητές να λαμβάνουν σημαντικά δώρα, με την φροντίδα και την… σφραγίδα των χορηγών του Event!

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, θα συμμετέχουν ενεργά στους διαγωνισμούς και ο κόσμος που θα βρεθεί δίπλα τους, θα έχει την ευκαιρία να παίξει και να φωτογραφηθεί μαζί τους και να πάρει αυτόγραφα. Μπείτε στο Eurohoops.net για να συμμετάσχετε στους διαγωνισμούς και να κερδίσετε μια θέση στο γήπεδο ως παίχτης και ως VIP θεατής. Ο Γιάννης και ο Θανάσης σας περιμένουν για ένα αξέχαστο απόγευμα και να είστε σίγουροι πως μέσα στο γήπεδο, δεν υπάρχουν… συγγένειες!

Print Friendly

You may also like...

%d bloggers like this: