Μερικοί από τους μασκαράδες

Απόκριες 2008

Με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε ο Δήμος Αγίου Νικολάου την αποκριάτικη εκδηλώση που έδωσε την ευκαιρία στους Αγιονικολιώτες, στους κατοίκους των Δημοτικών Διαμερισμάτων αλλά και στους επισκέπτες να γιορτάσουν τη φετινή αποκριά, να χαρούν και να διασκεδάσουν στον υπαίθριο χώρο της κεντρικής πλατείας της πόλης μας. Οι συμμετέχοντες, κάθε ηλικίας, είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα και να χαρούν όλοι μαζί με τον Δήμαρχο Δημήτρη Κουνενάκη και τους Αντιδημάρχους Μανώλη Αικατερινάκη, Αφροδίτη Βαρκαράκη, Μιχάλη Κλώντζα και Σπύρο Μασσάρο την εκδήλωση του Αποκριάτικου Ξεφαντώματος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης δημοτικοί σύμβουλοι και άλλοι φορείς του τόπου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε πολύ μουσική, χορό σε αποκριάτικους ρυθμούς καθώς και διαγωνισμό χορού και βραβεία καλύτερης μεταμφίεσης!
Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γιατί δώσαμε πολύ χαρά στους μικρούς μας φίλους που ήρθαν με τις πολύχρωμες φορεσιές τους, να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί με την αγαπημένη τους Μαρουλίτα και την τρελή παρέα της!
Οι μικροί μπόμπιρες μεταμφιεσμένοι σε ήρωες των παραμυθιών διασκέδασαν με την καρδιά τους, έπαιξαν και χόρεψαν με τους κλόουν και τους ξυλοπόδαρους. Μαζί τους βέβαια και οι γονείς που ξανάγιναν για λίγο παιδιά ! Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης μικροί και μεγάλοι χόρεψαν και τραγούδησαν γύρω από την πλατεία.
Τέλος, το κέφι κορυφώθηκε την Καθαρά Δευτέρα όπου οι συμπολίτες μας εκτός από το καθιερωμένο «πέταγμα του χαρταετού» είδαν και φέτος ν’ αναβιώνουν τα κούλουμα σε όλα τα χωριά του Δήμου μας τόσο στο βουνό όσο και στη θάλασσα όπου με τη συνεργασία των Πολιτιστικών Συλλόγων προσφέρθηκαν πολλά σαρακοστιανά εδέσματα, λαγάνες, ρακί και όλοι διασκέδασαν τρώγοντας, πίνοντας και χορεύοντας μέχρι αργά το απόγευμα.
Print Friendly, PDF & Email

Από manos