η Δημοτική Αρχή, ενδιαφέρεται για την βελτίωση υποδομών συνολικά στο Δήμο
με αφορμή την συνεδρίαση της επιτροπής Διαγωνισμού

“Τα ποσά που διατίθενται σ΄όλη την επικράτεια του δήμου, στην παρούσα χρονική περίοδο, αποδεικνύουν ότι πράγματι η Δημοτική Αρχή, ενδιαφέρεται για την βελτίωση των υφιστάμενων υποδομών συνολικά στο Δήμο και όχι μόνο για τις προβεβλημένες περιοχές (Ελούντα-Σίσι- Άγιος Νικόλαος)”.

Στην δήλωση αυτή προχώρησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την συνεδρίαση της επιτροπής Διαγωνισμού για το έργο “Ασφαλτοστρώσεις – τσιμεντοστρώσεις-πλακοστρώσεις δημοτικών οδών 2018”.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του δημάρχου, μετά την συνεδρίαση της επιτροπής, ολοκληρώνεται το πρώτο στάδιο του διαγωνισμού των 3,5 εκ. ευρώ, που γίνεται από το δήμο. Πρόκειται για έργα υποδομών, που καλύπτουν το σύνολο των προτάσεων των Δ.Δ, και αντιμετωπίζουν επί της ουσίας, το ζήτημα της ανυπαρξίας συνεργείων τα δύο τελευταία χρόνια για την διαχείριση σειράς ζητημάτων που σχετίζονται με την αντιμετώπιση αναγκών στην καθημερινότητα του πολίτη.

“Ουσιαστικά, όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, με τις αποφάσεις που ελήφθησαν στην παραπάνω επιτροπή, καλύπτεται το 70- 80% των προτάσεων των Δ.Δ, δεδομένου ότι συνολικά 6.100 ευρώ, διατίθενται σ΄όλη την Περιφέρια του Δήμου, ποσά που σε δημοσιεύσεις που θα υπάρξουν τις επόμενες μέρες, καταδεικνύουν αν μη τι άλλο ότι η δημοτική αρχή ενδιαφέρεται για για την βελτίωση των συνθηκών σ όλη την έκταση του δήμου.

Στην συνεδρίαση της επιτροπής συμμετείχαν οι : κ Αφροδίτη Κωστάκη – Βαρκαράκη. Ναταλία Παγκάλου, Γεώργιος Ψαρρός, Νικόλαος Σαββιδάκης, Λέανδρος Μαλιαρωδάκης, Κασιδονιώτης Κων/νοε, Σαρρή Κρυσταλλένια.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos