η διαμόρφωση του παλιού Δημαρχείου Ιεράπετρας
το παλαιό δημαρχείο Ιεράπετρας

Υπεγράφη σήμερα μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας «ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΟΡΕΣΤΗΣ ΛΑΠΠΑΣ – ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ» παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μάνου Λουτσέτη η σύμβαση εκτέλεσης της δεύτερης φάσης του έργου διαμόρφωσης του κτιρίου του παλιού Δημαρχείου Ιεράπετρας.

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του έργου με χρηματοδότηση του Δήμου, ξεκινάει η ολοκλήρωση των λοιπών εργασιών συντήρησης και παρεμβάσεων.

Ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης δήλωσε:

«Η σύγχρονη βιβλιοθήκη που οραματιστήκαμε από την πρώτη στιγμή σύντομα θα παραδοθεί στους δημότες μας.

Ολοκληρώνουμε το έργο διαμόρφωσης του ιστορικού κτιρίου του παλιού Δημαρχείου Ιεράπετρας αξιοποιώντας το εκ νέου ως χώρο που θα φιλοξενεί τη βιβλιοθήκη Ιεράπετρας καθώς και ένα καινοτόμο Ψηφιακό Μουσείο.

Η ιστορικότητα και η θέση του κτιρίου σε συνδυασμό με τη νέα του ταυτότητα δημιουργούν ένα σημείο αναφοράς για την πόλη της Ιεράπετρας.

Ικανοποιούμε το χρόνιο αίτημα των δημοτών μας διαμορφώνοντας ένα χώρο τουριστικού ενδιαφέροντος, πολιτισμού, ενημέρωσης και μόρφωσης που έλειπε από τον Δήμο Ιεράπετρας  και θα αποτελεί σημαντικό πόλο έλξης για δημότες και επισκέπτες

Ακόμα ένα σημαντικό έργο που ανήκε στον προγραμματισμό μας πλησιάζει στο τέλος της υλοποίησής του ως αποτέλεσμα της μεθοδικότητας, της επιμονής, της αφοσίωσης στους στόχους και των συστηματικών προσπαθειών μας.»

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos