Η Δ.Ε.Υ.Α.Α.Ν. λαμβάνει κάθε πρόσφορο μέσο για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας
Συνιστούμε στους συμπολίτες να δείξουν ψυχραιμία και να λαμβάνουν τα μέτρα πρόληψης που έχουν ανακοινωθεί

Λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, τις σχετικές Εγκυκλίους που  έως σήμερα έχουν εκδοθεί καθώς και τον αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων από τον κορωνοϊό (COVID-19) επιβάλλεται να βρισκόμαστε, τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο σε διαρκή εγρήγορση, τηρώντας απαρέγκλιτα τις οδηγίες των αρμόδιων υπηρεσιών.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Α.Ν. λαμβάνει κάθε πρόσφορο μέσο για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Συνιστούμε στους συμπολίτες να δείξουν ψυχραιμία και να λαμβάνουν  τα μέτρα πρόληψης που έχουν ανακοινωθεί.

Σας ενημερώνουμε ότι μετά την ψήφιση των νέων Πράξεων  Νομοθετικού Περιεχομένου με στόχο την λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 :

Απαγορεύεται η είσοδος του κοινού στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Α.Ν..

Αναστέλλεται η εξυπηρέτηση του κοινού στα γραφεία της επιχείρησης και οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με τα διάφορα Τμήματα της υπηρεσίας τηλεφωνικά, με φαξ, είτε με χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την υποβολή αιτημάτων.

Διευκρινίζεται ότι η Δ.Ε.Υ.Α.Α.Ν. δεν θα κάνει διακοπές νερού.

Για τυχόν προγραμματισμένες διακοπές, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών που εκκρεμούν, ενημερώνονται οι καταναλωτές μας, ότι αναστέλλονται μέχρι 31 Μαΐου 2020.

Η εξόφληση των λογαριασμών τελών ύδρευσης μπορεί να γίνεται με e-banking, είτε στα ταμεία τραπεζών εφόσον τα τραπεζικά καταστήματα παραμένουν σε λειτουργία.

Παρακαλούμε τους καταναλωτές να επικοινωνούν για επείγοντες λόγους στα τηλέφωνα της επιχείρησης από 08:30-13:30: 2841082720, 2841091218 & 2841091214 Φαξ: 2841091211 & 2841091216

και e-mail της Δ.Ε.Υ.Α.Α.Ν. e-mail: deyaan.info@gmail.com, e-mail: deyaan.ty@gmail.com

Υδραυλικός Υπηρεσίας 6944775825

Παρακαλούμε όλους τους πολίτες να σεβαστούν τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και να τηρήσουν τα μέτρα προφύλαξης για τους ίδιους και για τις οικογένειές τους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α.Α.Ν.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΥΡΙΚΑΚΗΣ
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos