ο δήμαρχος Αγ. Νικολάου συναντά μέλη της Εθνικής Ομάδας Στίβου –Παίδων - Κορασίδων
ο δήμαρχος Αγ. Νικολάου συναντά μέλη της Εθνικής Ομάδας Στίβου –Παίδων – Κορασίδων

«Ο Άγιος Νικόλαος απέδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει ένα  εξαιρετικό προπονητικό κέντρο όχι μόνο για Έλληνες αθλητές αλλά και για τη διεθνή αθλητική κοινότητα.

Με την συμπλήρωση της υλικοτεχνικής υποδομής στους χώρους άθλησης της ευρύτερης περιοχής,  προσδοκούμε στην υλοποίηση ενός ακόμα μακρόπνοου στόχου που έχουμε θέσει ως Δημοτική αρχή και σχετίζεται με την ανάπτυξη του Αθλητικού Τουρισμού στην περιοχή μας»!

Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την φιλοξενία της Εθνικής Ομάδας Στίβου –Παίδων- Κορασίδων  από την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 έως την Μεγάλη Παρασκευή 10 Απριλίου 2015  στον Άγιο Νικόλαο.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε παρουσία προπονητών, αθλητών της Εθνικής ομάδας αλλά και εκπροσώπων του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου  (7/4/15  ο κ. Ζερβός αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έχει ήδη ξεκινήσει ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός – μια προσπάθεια που  όπως έκανε γνωστό, εντάσσεται στο πλαίσιο της αθλητικής  πολιτικής που έχει χαράξει η νέα δημοτικήΑρχή και ως στόχο έχει την διαρκή φιλοξενία αθλητών στο πλαίσιο των προπονητικών τους αναγκών αλλά και στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, με αφορμή τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει ο τόπος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ιδιαίτερη μνεία τόσο για την φιλοξενία που επεφύλαξαν Δημοτική Αρχή και πολίτες, όσο και για τις  άριστες καιρικές συνθήκες της περιοχής έκανε λόγο ο Εθνικός προπονητής κ. Κουτσοφλίνης Γιάννης, ο οποίος ενόψει των μεγάλων διοργανώνσεων που αναμένεται να γίνουν  το ερχόμενο καλοκαίρι τόνισε ότι η πόλη με μικρές βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν στις αθλητικές της εγκαταστάσεις δύναται  να γίνει πόλος έλξης  διακεκριμένων αθλητών.

«Το πρώτο βήμα έγινε επεσήμανε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντ. Ζερβός. Θεωρώ ότι με τη βοήθεια του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν, η  διαδικασία πρόσκλησης –προετοιμασίας και φιλοξενίας ανάλογων ομάδων θα συνεχιστεί. Αν μη τι άλλο η παρουσία διακεκριμένων αθλητών αποτελεί κίνητρο για τους νέους του Δήμου μας, ώστε να ασχοληθούν ενεργά με τον αθλητισμό και μελλοντικά να έχουν σημαντικές επιτυχίες».

Στην συνένετυξη τύπου που δόθηκε στο Δημαρχείο Αγίου Νικολάου παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμούκ. Χάρης Αλεξάκης, ο αντιπρόεδρος κ. Λευτέρης Ραφαιλάκης, ο Εθνικός προπονητής « παίδων κορασίδων» κ.Γιάννης Κουτσοφλίνης, ο Ομοσπονδιακός προπονητής αλμάτων κ. Γιώργος Πομάσκι καθώς και οι βραβευμένοι  αθλητές : Σπύρος Λεμπέσης (7ος Ολυμπιονίκης στον ακοντισμό), Αντώνης Μάστορας (2ος στην Ευρωπαική κατάταξη στο άλμα εις μήκος), Βούλα Παπαχρήστου (πρωταθλήτρια Ευρώπης για δύο φορές στο άλμα τριπλούν). Αλεξία Πολυκράτη αθλήτρια στα 300 μ.

από τον Δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos