ο υπουργός υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής
ο υπουργός υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής

Ηράκλειο και Χανιά θα βρεθούν ο Υπουργός και ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής και Ανδρέας Ξανθός. Σύμφωνα με το πρόγραμμα:

Συνάντηση εργασίας, παρουσία του Υπουργού Υγείας κ Παναγιώτη Κουρουμπλή και του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθού, θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 και ώρα 12.00 στα γραφεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης (οδός Σμύρνης 26, 2 όροφο).

Αντικείμενο της συνάντησης εργασίας αποτελεί η ανάπτυξη του δικτύου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην περιοχή του Δήμου Ηρακλείου -Μαλεβιζίου και η παρουσίαση της προόδου του σχετικού σχεδίου στους αντίστοιχους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Περιφέρεια Κρήτης, Δήμο Ηρακλείου, Δήμο Μαλεβιζίου).

ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός
ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός

Την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 και ώρα 12.00, θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός και τα εγκαίνια του νέου Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Χώρας Σφακίων από τον Υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, της Διοίκησης της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, του Περιφερειάρχη Κρήτης, του Δήμου Σφακίων και φορέων της περιοχής.

Την ίδια ημέρα στις 6.00 το απόγευμα ο Υπουργός Υγείας και ο Αν. Υπουργός, συνοδευόμενοι από την Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, θα επισκεφθούν το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου στο Καστέλι Χανίων.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos