Η Κάρπαθος προβάλλει την ιστορία της
Κάρπαθος

Ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο για την ανάδειξη της  πλούσιας ιστορικής κληρονομιάς και των μοναδικών αρχαιολογικών μνημείων της Καρπάθου, βρίσκεται η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου μετά την ολοκλήρωσης της προγραμματισμένης επίσκεψης του πολύπειρου Βρετανού blogger, κ. Thomas Dowson

στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων.

Έπειτα από προκαθορισμένη συνάντηση στη διεθνή έκθεση Τουρισμού WTM 2017 και στο πλαίσιο Marketing Plan του προορισμού  για την ανάδειξη ειδικών Τουριστικών προϊόντων, ο κ. Dowson που διατηρεί το εξειδικευμένο και κορυφαίο στο πεδίο του, https://archaeology-travel.com με εκατοντάδες χιλιάδες φίλους – ταξιδιώτες με ειδικά ενδιαφέροντα, φιλοξενήθηκε στον προορισμό και περιηγήθηκε στους παραδοσιακούς οικισμούς, τα μουσεία και τα αρχαιολογικά μνημεία του τόπου, ενώ είχε τη δυνατότητα να γευτεί τοπικά εδέσματα και να θαυμάσει το απαράμιλλο φυσικό κάλλος και τις εξωτικές παραλίες της Καρπάθου.

Η Κάρπαθος προβάλλει την ιστορία της
ο Βρετανός blogger, κ. Thomas Dowson

Συνεπής στον αγώνα για την στοχευμένη προβολή του νησιού, η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Καρπάθου δρομολογεί  νέες ενέργειες προβολής που θα υλοποιηθούν στο επόμενο διάστημα.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos