Η Κοινότητα Ευαγγελισμού για το αεροδρόμιο στο Καστέλι
από τη συνάντηση με τον υπουργό

Την 21 Φεβρουαρίου 2019. Υπεγράφη στο Καστέλι Πεδιάδος Νομού Ηρακλείου Κρήτης, η σύμβαση κατασκευής του νέου Αεροδρομίου στην Πεδιάδα, μεταξύ υπουργού υποδομών κυρίου, Χρήστου Σπίρτζη, και των εκπροσώπων της Αναδόχου εταιρείας Τέρνα.

Η κοινότητα Ευαγγελισμού, Προσεκλήθη Επίσημα, Και παρέστη, δια εμού .

Έπειτα από μεγάλα εμπόδια που συναντήσαμε, εγώ , ο πολιτικός μηχανικός Γιάννης ζαχαριουδάκης, και ο αδελφός του, γεωπόνος Μανώλης ζαχαριουδάκης, καταφέραμε, με συντονισμένες, και μεθοδευμένες ενέργειες, να ξεπεράσουμε τα εμπόδια,με υποδέχτηκε ο υπουργός υποδομών με Ανοιχτές Αγκάλες, στο βήμα, στην αίθουσα τελετής, και αφού διάβασα τα αιτήματά μας του τα παρέδωσα.

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο υπουργό υποδομών,
Και αγαπητό φίλο μας πλέον!!!!
Χρήστο Σπίρτζη.

Η Κοινότητα Ευαγγελισμού για το αεροδρόμιο στο Καστέλι
Πάνω αριστερά ο κύριος υπουργός Χρήστος σπίρτζης πάνω δεξιά ο πολιτικός μηχανικός Γιάννης ζαχαριουδάκης πρόεδρος του συλλόγου κυπεράς κάτω αριστερά ο πρόεδρος της κοινότητας Ευαγγελισμού Μηνάς Ανδρεαδάκης και κάτω δεξιά ο Μανώλης ζαχαριουδάκης γεωπόνος

Η παρουσία της κοινότητας Ευαγγελισμού χειροκροτήθηκε από τους παριστάμενους, και αποχωρώντας από το βήμα, δέχθηκα συγχαρητήρια για την άψογη παρουσία της, ο πρώτος που με συνεχάρη ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου κύριος κύριος *Nανάκης”.

Στον οποίο εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες, καθώς και σε όλους τους κυρίους και τις κυρίες που με συνεχάρησαν για την σπουδαία αυτή η παρουσία της κοινότητάς μας.

Εν Συνεχεία ο δήμαρχος μινώα πεδιάδας κύριος Ζαχαρίας Καλογεράκης κανόνισε στο γραφείο του συνάντηση με τον κύριο υπουργό οπου αναλύσαμε διεξοδικά τα αιτήματά μας, τα παρέλαβε ο κύριος υπουργός, επίσης ο παριστάμενος χωριανός μας Κωνσταντίνος Ανδρουλάκης του Εμμανουήλ και της Αικατερίνης είχε συζητήση με τον κύριο υπουργό και τον περιφερειάρχη Κρήτης κ Σταύρο αρναουτάκη για τα αιτήματα μας, ο κύριος υπουργός μας υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να λύσει τα προβλήματα μας. 
Αυτό θα το δούμε.

Τέλος καλό όλα καλά.

Ευχαριστώ όλους τους χωριανούς μας που μας συνόδευσαν,
Η παρουσία τους μας έδωσε κουράγιο και δύναμη .

Μηνάς Ανδρεαδάκης

Πρόεδρος κοινότητας Ευαγγελισμού Δήμου Μίνωα πεδιάδας νομού Ηρακλείου Κρήτης.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos