η Κρήτη δίνει ζωή
η Κρήτη δίνει ζωή

Η Κρήτη Δίνει Ζωή – Creteforlife, ένας Ελληνικός αναγνωρισμένος, ο μόνος κρητικός φιλανθρωπικός σύλλογος για παιδιά , είναι έτοιμος να ξεκινήσει τη καλοκαιρινή κατασκήνωση για παιδιά που είναι σε μειονεκτική θέση , στην Ιεράπετρα.

Ο σύλλογος ιδρύθηκε για να μοιραστεί τις φυσικές ομορφιές και την γενναιόδωρη , παγκοσμίου φήμης κρητική φιλοξενία , με παιδιά που είχαν ένα δύσκολο ξεκίνημα στη ζωή τους .

Μερικά παιδιά προέρχονται από πληγείσα ,λόγω της έκρηξης του Τσερνομπίλ, περιοχή της Λευκορωσίας . Ζούνε σε τραυματικό οικογενειακό περιβάλλον με δύσκολες κοινωνικές συνθήκες και έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας .

Μαζί τους θα είναι μια μικρή ομάδα παιδιών από την Κρήτη τα οποία παρακολουθούνται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου . Η παραμονή τους στην Ιεράπετρα έχει στόχο την αποκατάσταση της υγείας τους σωματικής και ψυχικής .
Τα παιδιά θα μείνουν στην Κρήτη από την 25η Ιουνίου έως και την 23η Ιουλίου 2014. Κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής θα οργανωθούν πολλές δραστηριότητες όπως κολύμπι , αθλήματα , επισκέψεις , εκδρομές και άλλες εκδηλώσεις . Σε όλες τις δραστηριότητες μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από την περιοχή της Ιεράπετρας .

 

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ετών έχουμε παρατηρήσει πως η παιδική εμπειρία στη Κρήτη τα βοήθησε να βελτιώσουν την υγεία τους , να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και συνέβαλε στο άνοιγμα του κόσμου τους και στην μελλοντική τους προοπτική.
Ζητάμε εθελοντές για να μας υποστηρίξουν , να εδραιώσουν το έργο μας και να μοιραστούν μαζί μας τη χαρά να προσφέρουν σε αυτά τα παιδιά μια αλλιώτικη ευκαιρία χαράς και ανεμελιάς .

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Πριν από μερικά χρόνια τα παιδιά που φιλοξενούσαμε συμμετείχαν σε ένα κινηματογραφικό εργαστήρι από έναν επαγγελματία κινηματογραφιστή , τον GiorgioBorgazzi, η οποία κατέληξε σε ένα σύντομο film που ονομάζεται ¨Η πρώτη φορά που είδα τη θάλασσα¨ (διαθέσιμο στο Youtube στα αγγλικά, με ελληνικούς υπότιτλους ) .

Δεχόμαστε προσφορές από ταβέρνες για φαγητό ή από καταστήματα για διάφορα είδη (μαγιό, ρούχα, αντηλιακά κλπ.). μπορείτε να μας ενημερώνετε στο κιν. 6976994233 Ανδρουλάκη Αλεξία.

 

Για λεπτομέρειες δείτε www.creteforlife.org                                                                         Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε
Μαρία Σπυριδάκη (ελληνικά) στο :            6937370346 – 2842028590
OlimpiaTheodoli (English and Italian) at: 6947063926

CRETE FOR LIFE ,
Τ.Θ 64,
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 72200, ΚΡΗΤΗ.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ/ΦΑΞ: 28420 61508
ΚΙΝΗΤΟ : 6947063926
info@creteforlife.org
www.creteforlife.org

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos