Στρατάκης, Πλακιωτάκης, Βάρδας

Από την έκθεση

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 30-03-08, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το φεστιβάλ για τον Λαϊκό Πολιτισμό και την παράδοση, το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης. Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν, σε κοινό περίπτερο, η Ν.Α. Λασιθίου, ο Δήμος Ιτάνου καθώς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρούστα.

Το φεστιβάλ σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς υπήρξε αθρόα προσέλευση επισκεπτών με σκοπό να οικειωθούν την κουλτούρα και τις πολιτιστικές ιδιαιτερότητες των περιοχών.

Το περίπτερο του νομού μας είχε μεγάλη επισκεψιμότητα, χάριν της αισθητικής, των ωραίων εδεσμάτων, τα οποία επιμελήθηκε ο Κρουστιανός Κωστής Σταυρακάκης, του μελίρρυτου οίνου της μονής Τοπλού και των υπέροχων γλυκυσμάτων του γυναικείου συνεταιρισμού της Καλαμαύκας.

Ταυτόχρονα υπήρχαν και χορευτικά δρώμενα, τα οποία επιμελήθηκε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρούστα.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν ο Νομάρχης Αντώνης Στρατάκης, η Νομαρχιακή Σύμβουλος Μαρία Πρατσίνη, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρούστα Ευθύμης Βασιλάκης, ενώ το περίπτερο επισκέφθηκε και ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Πλακιωτάκης.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos