Η Περιφέρεια Κρήτης θα στηρίξει την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του Εκκλησιαστικού κέντρου Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Οροπέδιο Λασιθίου
Ο Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε πως θα καλύψει το λειτουργικό ενεργειακό κόστος της θέρμανσης

Τη στήριξη του Κέντρου Φροντίδας Ηλικιωμένων “Παναγία η Γερόντισσα” στο Οροπέδιο Λασιθίου από την Περιφέρεια Κρήτης ανακοίνωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ανταποκρινόμενος στο αίτημα που διατύπωσαν ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης,

ο αντιδήμαρχος Γιώργος Στρατάκης, μαζί με τον Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου στο Οροπέδιο Λασιθίου π΄ Χρύσανθο Πλευράκη. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ Μανόλης Κλώντζας.

Οι εκπρόσωποι του Λασιθίου ζήτησαν τη στήριξη του Περιφερειάρχη για τη συγκεκριμένη δομή που προσφέρει πολλά στην περιοχή και απαιτεί ενεργειακή αναβάθμιση.

Ο Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε πως θα καλύψει το λειτουργικό ενεργειακό κόστος της θέρμανσης και παράλληλα θα προχωρήσει η μελέτη και το έργο για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου που θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Κρήτης για να μπορέσει να βοηθηθεί το ίδρυμα στο σημαντικό κοινωνικό έργο που προσφέρει.  

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos