Η Πολιτεία οφείλει να έχει Κοινωνική ευαισθησία
Ένωση Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ-ΚΗΕ

Διανύουμε την εορταστική περίοδο και απολαμβάνουμε το γιορτινό πνεύμα των ημερών, όχι όμως όλοι οι καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, γιατί μερικοί, δυστυχώς κάνουν εορτές μέσα στο σκοτάδι. Η οικονομική κρίση και η παρενέργειές της δεν τους επέτρεψε να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους απέναντι στη ΔΕΗ.

Ενόψει των εορτών, καλούμε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη του στους συνανθρώπους μας που χτυπήθηκαν περισσότερα από την οικονομική κρίση και αδυνατούν να ανταποκριθούν στην αποπληρωμή των λογαριασμών ρεύματος, επεκτείνοντας με έγκαιρες πληρωμές το επιτυχημένο μέτρο της επιδότησης των κομμένων ρευμάτων που έληξε τον Σεπτέμβριο, ώστε κανένας συμπολίτης μας να μην κάνει γιορτές στο σκοτάδι.

Οι άνθρωποι με πραγματικά πολύ χαμηλά εισοδήματα δεν είναι μπαταχτσήδες, απλά αδυνατούν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους και δεν είναι δυνατόν αυτές τις άγιες μέρες να μένουν χωρίς ρεύμα, είναι αυτονόητο ότι το έχουν ανάγκη.

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΔΕΗ θα κάνουν ότι μπορούν,  ώστε οι φτωχοποιημένοι συνάνθρωποι μας να ζήσουν με αξιοπρέπεια τις μέρες των εορτών και όχι μόνο.

Κανένας αντικειμενικά χαμηλόμισθος ή άνεργος, κανένα νοικοκυριό δεν πρέπει να απομονωθεί κοινωνικά και να μείνει μόνο μέσα στην οικονομική κρίση.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos