Η σύγκλιση των τοπικών κοινωνιών παραμένει ισχυρή παρά ....
από τις εκδηλώσεις στον Άγιο Δομέτιο

“Θεωρήσαμε σκόπιμο, σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή Αγίου Δομετίου, να οργανώσουμε από κοινού εκδηλώσεις για τα 25 χρόνια από την υπογραφή του πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων, προκειμένου, ν΄αναδείξουμε ότι η λογική της αδελφοποίησης

η οποία επελέγη ήδη από την δεκαετία του ’90 ως τρόπος σύγκλισης των κοινωνιών στο πλαίσιο της Ενωμένης Ευρώπης – ανεξάρτητα εάν δεν έχει επιτευχθεί απολύτως- παραμένει ισχυρή, παρά την υφιστάμενη οικονομική διάσταση στην Ε.Ε”.

Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την επίσκεψη που πραγματοποιεί αντιπροσωπεία του Δήμου Αγίου Νικολάου στον διδυμοποιημένο Δήμο Αγίου Δομετίου της Κύπρου με αφορμή την εθνική επέτειο της 1ης Απριλίου.

Η σύγκλιση των τοπικών κοινωνιών παραμένει ισχυρή παρά ....
από τις εκδηλώσεις στον Άγιο Δομέτιο

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στον Άγιο Δομέτιο συμμετέχουν, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, , ο αντιδήμαρχος – υπεύθυνος των πολιτιστικών κ. Χάρης Αλεξάκης, ο πρ. δήμαρχος κ. Γιώργος Μενεγάκης – ο οποίος υπέγραψε το πρωτόκολλο αδελφοποίησης (1993) καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι: Γεωργία Πολυχρονάκη, Κίμων Χουρδάκης, Πανίκος Καρατσής, Γιώργος Πάγκαλος, ενώ στην επίσημη αντιπροσωπεία συμμετέχει χορευτικό συγκρότημα του πολιτιστικού συλλόγου Κριτσάς.

Ήδη σε αιθουσα του δημαρχείου Αγίου Δομετίου, λειτουργεί έκθεση φωτογραφικού υλικού, από το νέο βιβλίο της πόλης, ενώ όπως έγινε γνωστό αύριο Σάββατο 31 Μαρτίου, θα υπάρξει λαμπαδηφορία από τους δρομείς του Σωματείου : “Περικλής Δημητρίου Κύπρου” σε κεντρικές οδούς του δήμου, ενώ ακολούθως την Κυριακή 1η Απριλίου, θα τελεστεί δοξολογία στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και ακολούθως παρέλαση τοπικών σχολείων και οργανωμένων συνόλων.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos