ο δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης
ο δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης

«Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Διεύθυνση της Δ.Ο.Υ. Αγίου Νικολάου  σύμφωνα με την οποία αναστέλλεται την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 η λειτουργία του Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογούμενων Ιεράπετρας λόγω των άθλιων συνθηκών εργασίας πρώτα απ’ όλα προσβάλει την ίδια την Υπηρεσία και τη Διεύθυνση της Δ.Ο.Υ Αγίου Νικολάου.

Η συγκεκριμένη στάση και συμπεριφορά από την Διεύθυνση της Δ.Ο.Υ κρίνεται πραγματικά απαράδεκτη σε μια δύσκολη εποχή για  τις δημόσιες υπηρεσίες και τους δήμους.

Αναφορικά με το θέμα της στέγασης του ΓΕΦ, ο Δήμος Ιεράπετρας από την πλευρά του όλο αυτό το διάστημα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, παρ’ όλες τις δυσκολίες της περιόδου, προκειμένου να εξασφαλίσει άμεσα κατάλληλο κτίριο για να στεγαστεί το εν λόγω γραφείο.

Είναι πραγματικά απορίας άξιο, το πώς ένας χώρος που μέχρι πρότινος ήταν κατάλληλος και στέγαζε υπηρεσίες του Δήμου τώρα   μετατρέπεται σε ακατάλληλο για να στεγάσει το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων !

Από την πλευρά μας ως Δήμος Ιεράπετρας  αναφορικά με το εν λόγω θέμα είμαστε πρόθυμοι να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση προς όφελος πρώτα απ’ όλα των πολιτών της Ιεράπετρας, σκόπιμο όμως είναι και η Διεύθυνση της Δ.Ο.Υ Αγίου Νικολάου από την πλευρά της να αντιληφθεί  τις υπάρχουσες δυνατότητες και να αποκτήσει διάθεση διάλογου και συμβιβασμού, εφόσον ο απώτερος σκοπός τόσο του Δήμου όσο και της Δ.Ο.Υ δεν είναι η αισθητική των γραφείων, αλλά η παραγωγή έργου και η εξυπηρέτηση των πολιτών.

                                                      Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

                                                            Θεοδόσιος Καλαντζάκης»

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos