Τσικαλουδάκης, Δασκαλάκη, ΜαστοράκηςΤη νέα συγκομιδή βραβείων της παρουσίασε τη Παρασκευή (17/8) η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Ιεράπετρας, σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο ομάδα συμμετείχε στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, που έγινε στη Κόρινθο από 1 έως 7 Αυγούστου, στο οποίο συμμετείχαν άλλες πέντε θεατρικές ομάδες.
Τελικά η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Ιεράπετρας με το έργο «Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά», απέσπασε 7 βραβεία:
1ο Βραβείο Καλύτερης Παράστασης, σκηνοθεσίας, θεατρικής διασκευής (Αντώνης Διαμαντής), Σκηνικά (Νίκος Κόνιαρης), 1ου Γυναικείου ρόλου (Λένα Φραγκούλη), φωτισμού (Αντώνης Διαμαντής) και ήχων (Αντώνης Διαμαντής).
Η Θεαρική Ομάδα αφιερώνει τα βραβεία σε όλους όσους μέχρι σήμερα έχουν συντελέσει στην γένεση και στην εξέλιξη της ομάδας, είτε από τη θέση της Δημοτικής Αρχής, είτε από τη θέση του συντελεστή, είτε του χορηγού, είτε του θεατή.
Παρόντες στη συνέντευξη, η πρόεδρος της ομάδας Πόπη Δασκαλάκη και μέλη της Θεατρικής Ομάδας, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Μανόλης Μαστοράκης και ο πρόεδρος της ΔΕΑΠΙ Σπύρος Τσικαλουδάκης.
Ακόμα τέθηκε εκ νέου η δημιουργία ανοικτού θεάτρου και ο δήμαρχος είπε ότι μελετάται η δημιουργία του στον χώρο του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής στη περιοχή της ναυμαχίας.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos