Κάλεσμα για παρουσία στη συνέλευση των συμβολαιογράφων
δεν θα επιτρέψουμε να υλοποιηθούν τα ύπουλα και απάνθρωπα σχέδια τους.

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Συμβολαιογράφων καλεί τα μέλη του σε συνέλευση την Κυριακή στις 11:00 π.μ. στο Ηράκλειο στην αίθουσα «Ανδρόγεω» που βρίσκεται πάνω από το ΚΕΠ, απέναντι από τη Λότζια.

Με δεδομένο ότι κάποιοι ελάχιστοι εξ αυτών, έχουν ήδη δηλώσει την συμμετοχή τους στην απαράδεκτη και αντισυνταγματική διαδικασία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, που θέσπισε η ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, για να εκποιήσει την περιουσία των Ελλήνων, η παρουσία μας εκεί κρίνετε ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.

Καλούμε όλους τους Κρήτες Πατριώτες, να δώσουμε μαζικά το παρών και να κάνουμε ξεκάθαρο προς όλες τις κατευθύνσεις, πως δεν θα επιτρέψουμε να υλοποιηθούν τα ύπουλα και απάνθρωπα σχέδια τους.

Όσοι αποφάσισαν και όσοι σκέφτονται να συνεργαστούν με τις κατοχικές δυνάμεις του τόπου μας, για να αρπάξουν την περιουσία των Ελλήνων και να την παραδώσουν στα ντόπια και ξένα ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ, πρέπει να αναλογιστούν τις συνέπιες των πράξεων τους, την συμβολή τους στην συνοχή της κοινωνίας μας και να ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΝ την απόφαση τους.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΟΛΕΤΗΡΩΝ

“Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών”

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos