Κακοποίηση - παρενόχληση - εκφοβισμός μέσω ηλεκτρονικών μέσων
παρέμβαση για το διαδίκτυο αναδεικνύοντας σημαντικούς κινδύνους που μπορεί να κρύβονται πίσω από μια οθόνη

Το 1° Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας σε συνεργασία με το Σχολικό Σύμβουλο 1ης Εκπ. Περιφέρειας κ. Γεώργιο Μαμάκη και τον Εθελοντικό Οργανισμό «Το χαμόγελο του παιδιού»,

οργανώνουν εσπερίδα – διαδραστική συζήτηση για γονείς / κηδεμόνες με θέμα “Κακοποίηση – παρενόχληση – εκφοβισμός μέσω ηλεκτρονικών μέσων”, την Δευτέρα 23 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. στην αίθουσα της Ε’ τάξης. Η ψυχολόγος του οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, κ. Φωτεινή Παπαδάτου, βασιζόμενη σε περιπτώσεις αληθινών περιστατικών θα πραγματοποιήσει μια παρέμβαση για το διαδίκτυο αναδεικνύοντας σημαντικούς κινδύνους που μπορεί να κρύβονται πίσω από μια οθόνη, όπως είναι το cyberbullying (διαδικτυακός εκφοβισμός) κ.α. Στη συνέχεια θα δώσει χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τον τρόπο ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο.

Ευπρόσδεκτοι στην παραπάνω εκδήλωση είναι φυσικά και οι γονείς που τα παιδιά τους φοιτούν στο Νηπιαγωγείο αφού η χρήση ηλεκτρονικών μέσων ξεκινάει όλο και από μικρότερες ηλικίες.

Σας περιμένουμε!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos