Μέλη του ΚΑΠΗ με τον ΔήμαρχοΠάνω από 350 ηλικιωμένοι-μέλη του ΚΑΠΗ Δήμου Χερσονήσου συμμετείχαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη (28/9) στο Πνευματικό Κέντρο Ενορίας Χερσονήσου στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικωμένων.
Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι το κέφι και η ζωντάνια δεν έχουν ηλικία, ενώ η βραδιά εξελίχθηκε σε «κατάθεση ψυχής», καθώς συμμετείχαν και οι ομογενείς τρίτης ηλικίας που φιλοξενούνται στο Δήμο Χερσονήσου.
Εκπρόσωοι των αποδήμων εξέφρασαν δημόσια τη συγκίνησή τους για τη θερμή υποδοχή από τους συμπατριώτες τους και τη φιλοξενία που «θα μείνει αξέχαστη», ενώ δήλωσαν ότι θα επιστρέψουν οπωσδήποτε στη Χερσόνησο με τις οικογένειές τους.
Στην ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση τα μέλη του ΚΑΗ καλωσόρισε ο δήμαρχος Χερσονήσου κ. Σπύρος Δανέλλης και η κοινωνική λειτουργός του ΚΑΠΗ Χερσονήσου, κ. Αρχοντή Κεχαγιά, ενώ δεν έλειψαν οι αυτοσχέδιες μαντινάδες, τραγούδια και χορός.
Η εκδήλωση περιλάμβανε τραγούδια από τη χορωδία του ΚΑΠΗ, ζωντανή μουσική από το συγκρότημα του κ. Αντώνη Αποστολάκη και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσια εδέσματα προσφορά των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων Aldemar.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos