Γενικό Νοσοκομείο Αγίου ΝικολάουΕπανέρχεται με ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας, ο Βουλευτής Λασιθίου Μιχάλης Καρχιμάκης, με αφορμή παλαιότερη πάντηση για τους κανονισμούς λειτουργιας των Νοσοκομείων Ιεράπετρας και Αγίου Νικολάου, ζητώντας να πληροφορηθεί, γιατί δεν έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής πρόταση για το Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Η ερώτηση έχει ως εξής:

Κύριε Υπουργέ,

Σε ερώτηση που κατέθεσα στη Βουλή στις 30-10-2006 εζήτησα ενημέρωση σχετικά με τη φάση που ευρίσκονται οι αναμορφώσεις των οργανισμών του ΓΝ- ΚΥ Ιεράπετρας και του ΓΝ Αγ. Νικολάου. Στην αάντησή σας με ενημερώσατε ότι η αναμόρφωση του οργανισμού του ΓΝ Ιεράπετρας μετά από πρόταση της ΔΥΠΕ Κρήτης προχώρησε και ευρίσκεται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας έτσι ώστε το Υπουργείο Υγείας να εισηγηθεί την έκδοση της κοινής υπουργικής απόφασης για την αναμόρφωση του οργνισμού. Όσον δε αφορά την αναμόρφωση του οργανισμού του Γενικού νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου απαντήσατε ότι δεν έχει περιέλθει στην αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας καμία πρόταση της ΔΥΠΕ Κρήτης.

Μετά τα παραπάνω ερωτάστε:

  • Ποιοι είναι οι λόγοι που ενώ έχει κατΆ εξακολούθηση συζητηθεί και ζητηθεί από το σύνολο των εργαζομένων του Νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου η αναμόρφωση του οργανισμού μέχρι σήμερα δεν έχει υποβληθεί καμία πρόταση από πλευράς υπευθύνων στο Υποργείο Υγείας, όπως ισχυρίζεστε στην απάντησή σας στη Βουλή;
  • Προτίθεστε τελικά να προχωρήσετε στην αναμόρφωση του οργανισμού του ΓΝ Αγίου Νικολάου και πότε;
  • Πότε τελικά πρόκειται να εκδοθεί η κοινή υπουργική απόφαση για την αναμόρφωση του Οργανισμού του ΓΝ -ΚΥ Ιεράπετρας;

Ο ερωτών Βουλευτής

Μιχάλης Καρχιμάκης

Print Friendly, PDF & Email

Από manos