Μιχάλης ΚαρχιμάκηςΜε αφορμή τα προβλήματα από την έλλειψη προσωπικού που προέκυψαν στους Αρχαιολογικούς χώρους του Νομού αλλά και στο Μουσείο του Αγ. Νικολάου, ο Βουλευτής Λασιθίου κ. Μιχάλης Καρχιμάκης με αναφορά που κατέθεσε στην Βουλή ζήτησε από τον Υπουργό Πολιτισμού να αναλάβει τις ευθύνες του για την απαράδεκτη κατάσταη, που για πρώτη χρονιά έχει δημιουργηθεί στους αρχαιολογικούς χώρους του Νομού και το Μουσείο του Αγ. Νικολάου.

Η απαράδεκτη κατάσταση από την έλλειψη προσωπικού στους αρχαιολογικούς χώρους και στο Μουσείο του Αγ. Νικολάου δημιουργεί μια εικόνα, ου προσβάλλει τον πολιτισμό μας αλλά και την εικόνα μας σε μια περίοδο τουριστικής κίνησης στον Νομό, όπου η διαμόρφωση της γνώμης για τη λειτουργία μας από τους ντόπιους και ξένους διερχόμενους, είναι κρίσιμη και καθοριστική για την ανατροφοδότηση της προβολής των συγκρτικών μας πλεονεκτημάτων.

Στη συνέχεια καλεί τον Πρωθυπουργό να είναι πιστός στις εξαγγελίες του όσον αφορά την στήριξη της περιφέρειας και τις ανάγκες της και να σταματήσει η διαρκής εξαπάτηση με μεγαλοστομίες κενές περιεχομένου.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos